Som zlý človek

Príspevok v téme: Som zlý človek
Harl

Myslel som si, že som celkom dobrý človek. Snažil som sa pomáhať, bojovať proti nesprávnym veciam, nikomu neškodiť, byť milý na ľudí, ktorí mi nič nespravili... Ale dnes som spravil niečo, za čo sa hanbím a bolo to proti všetkému, za čo som doteraz stál. Som už taký človek ako tí, proti ktorým som sa snažil v poslednom roku bojovať. Som zlý. Nezaslúžim si žiť, mal by som sa pre dobro všetkých zabiť. Neverím v Boha, takže mi nepomôže sa vyspovedať. Asi si dnes aspoň nejak spôsobím bolesť. Som špina.

pravdajelenjedna

aj ked mi to pride ako fake ale odpoviem

nikdy, NIKDY nebudes robiť len dobre veci ... tak isto ako ja, niekedy bohuzial poradim zle človeku aj ked som to myslel dobre, niekedy dokonca úmyselne spravím zle človeku (pride niekto zobrat na jedlo a poslem ho prec)

to, cim sa lisis od tych ludi je to, ze mas vycitky svedomia ... to ta robi človekom

Bojsa

Harl urobil si dalsiu zlu vec a to, ze si sem napisal, nabudil zvedavost u mnohych ludi, lebo si nebol konkretny, ze co si presne zle urobil. Zabil si vzacny cas zivota ludi, ktori tu travia cas, lebo chcu pomoct inym. Hanbi sa, si velmi zly clovek!

Harl

nebojsa: Tak necháp. Taká pettroneta mi dobre poradila, že mám na niečo prispieť, takže urobiť nejaký dobrý skutok. Aj som to už spravil a cítim sa vďaka tomu celkom lepšie, budem sa teraz snažiť správať najlepšie, ako viem, pomáhať hocikomu a budem na sebe pracovať. Ten kúsok zla už vo mne ostane, ale aspoň budem robiť niečo pre to, aby som bol lepší.

Jesenzima1

Ahoj. Je dôležité aby si povedal čo si urobil z viacerých dôvodov. Takže to napíš. Ja aj viem čo si asi urobil. Masturboval si...ak hej, napíš, dám ti rady.

Harl

pettroneta: Či je to zlé aj pre ostatných? Malo by. Sú takí ľudia, ktorí to neberú ako zlú vec, ale takí nemajú niečo v hlave v poriadku. Ja ale výčitky mám a už to nikdy nespravím. Ale už sa aj tak stalo, takže som sa priblížil k tým ľuďom. Nespravil som nikomu nič konkrétne, takže sa nemám ani komu ospravedlniť alebo niečo podobné.
Asi spravím nejakú dobročinnosť a niekam darujem peniaze.

pettroneta

je možné, že to čo si spravil, v očiach tých ostatných ani nie je tak zlé, alebo by sme Ti to pomohli konkrétne riešiť.