zdravim,je normalne ked este myslim na obcas na moju prvu lasku,aj ked je to uz asi 14 mesiacov od rozchodu,sice sme boli spolu mozno pol roka,bol to moj prvy vztah a to mam uz 26 no heh :D
je normalne ked..este obcas myslim na moju prvu lasku?
:D No ved ked on je trulo a ona trubka, tak sa cudujem, ze sa rozisli. Dokonale sa k sebe hodia.
Máš to ešte relatívne dobré.. ...ja mám už 27 rokov a ani som s babou nebol vo vzťahu a navyše mi baby povedali, že je to divné, že nikoho nemám alebo nemôžem stále nájsť ...čo si o tom myslíte vy, je to divné?
skor by som podla toho vsetkoho povedala, ze ti skor vadi ta samota a nie to, ze nikoho nemas,. casom sa to zlepsi a isto si casom zas aj niekoho najdes ahada to ti uz vydrzi
Vyber stastia na splatky ci trvale stastie bez zaruky?devalvacia stastia splacaneho ci rizikova investicia do stastia trvaleho?platit coraz viac za coraz menej srdce je na ceste ubudanej!vlozit vsetky istoty do znamky kohosi mozno vytvorit si bonusi?! Stastie je by(i)tim vytvorenim pre kazdeho kto je stastim pripravenym
Čítajte viac: www.zverokruh.sk
jeanValjean ako o tej poslednej? Rozved to trochu, prosim. Dik.
Trulo a preco je trubka? V com?
No ak ste za ten pol rok prezili krasne chvile a ty si od rozchodu ziadnu lepsiu od nej nestretol
..tak ano je to normalne
Ženy to majú iné ich prvá láska sa spája aj s aktom,samozrejme aj chalani sú romantický ale skôr je to o tej poslednej.
Ja si na prvu lasku spomeniem takmer denne, mozno je to tym ze ho denne stretne nakolko byvame v jednom
malom meste.
Teraz som sama, predtym som
mala vztah ale to ze som si spomenula nic na tom nemenilo ci som mala novy vztah alebo nie.
S prvou laskou sme boli 11 r. teraz je to 6 r od rozchodu, aopat ani rokmi sa nic nezmenilo aby som si nespomenula
Na depresiu z rozchodu je najlepším liekom sex s novou priateľkou.