ahojte, mom 27 rokov a som tehotna 2 mesiace, mam vsak krvnu skupinu A negativ, chcem sa opytat, zeny ktore ste rodili a mali neg. krvnu skupinu, ako ste to znasali, co mi hrozi a co sa da preto urobit aby som neprisla o dieta? mali ste nejake komplikacie? narodilo sa vam zdrave dietatko? dakujem
tehotne s krvnou sk. rh negativ
neboj je to ok,daju ti pravdepodobne injekciu s protilatkami.na poradni ti stale isto kontroluju krv,kvoli tomu.ja som mala ten isty problem,obidva moje pôrody sa dobre skoncili deticky boli zdrave.
žltačka u novorodencov nesúvisí s Rh faktorom.Ide o zvýšený rozpad červených krviniek.
moja skusenost, mam rh -, exmanzel Rh +
prve dieta bez problemov, tesne po porode mi pichli nejaku injekciu,
druhe dieta malo slabu zltacku, neviem ci bol na vine Rh alebo preto, ze sa narodil o nejakych 10 dni skor.
ahoj-pozri sa na prvu stranu tejto temy. Aljoska tam o tom pisala
Ahoj ja mám 25 a krvnú skupinu rh negatív a už 8 mesiacov sa teším z krásnej a veľmi aktívnej dcérky.Problémy som nemala žiadne väščie ako ostatné tehuľky akurát som bola chudokrvná,ale ináč všetko v pohode.Takže žiadnu paniku,určite bude všetko v najlepšom poriadku.Ja som sa tiež bála ale môj gynekológ mi všetko dopodrobna vysvetlil a upokojil ma.Tak sa vytešuj ako ti krásne rastie bruško a nemysli na nič zlé.a za pár mesiacov budeš mať doma malé šidielko ako ja.Tanka ma 8 mesiacov a plno energie a narodila sa zdravučká.3800 g a 52 cm.S pozitivnou rh skupinou.Tak sa opatruj a všetko dobré.Maťa a Tanka.