Ahojte ,určite tu už bolo viac takých príspevkov ,možno ma mnohí odsúdia ,ratam s tým. Mám milenca 6 rokov,resp. Je ženatý ,sme kolegovia a fungujeme takto už 6rokov. Necakam ,že odíde od rodiny nikdy som to nechcela a vždy sme sa o tom bavili otvorene. Zacal s neverou keď sa dozvedel ,že ho manželka podvádzala.Sme spolu každý deň v práci ,chodíme na výlety,je mi dobre.Ale občas ma prepadne pocit ,čo ak ku mne nič necíti ,čo ak ma má iba ako hračku a miluje svoju ženu aj keď ona bola neverná prvá ,ale odpustil jej kvôli dieťaťu ,pretože vychovávajú spolu vnúča ,ktoré prišlo o rodičov. Vraj keby nebolo vnučky ,nie sú spolu ,to dievčatko nikoho nemá. Rozhodli sa preto mu robiť rodičov. Momentálne sú spolu na dovolenke všetci traja a predsa ma prepadol stav úzkosti ,prečo sú spolu s manželkou na dovolenke ,či ju Ľúbi ,či lubi aj mna a či neni lepši koniec . Aj keď som s ním rada a je mi s ním dobre a myslím ,že mame veľmi pokojný a otvorený vzťah,ale žiaľ pochybnosti mávam. Ďakujem za pochopenie ,viem ,že článok je dlhy a prosím neodsudzuje ma .
Milenka
Čím viac času v tom tým menej rozumu.
Myslim si že neni pekne rozbijat rodinu. A čo ak jeho žena ho nepodvadza a jeto len vihovorka nato abi mohol on podvadzat a bol v tom nevine. Tebe bisa pačilo kebi maš muža a on ma milenku? Akceptovala bisi to? Toje len moj nazor
Snažím sa byt rozumná a chápem jeho situáciu ,viem ,že toto nebude trvať navždy ,ale zakial je to možné chcem aby to bolo pekne pre oboch a určitým spôsobom si nejak pomôžem v tom živote,ale aj tak sem tam žiarlim na manželku :)
Rozlišuje potrebu a lásku