ahojte, mam taku trosku trapnu otazocku. S priatelom spim uz asi 2 mesiace a nedokazem sa uvolnit pri sexe. Som ako drevo...uz my aj sam hovori, ze ho to trapi..ci je to hamblivost ci co neviem..mozno trocha, pripada mi to troska smiesne, ze by som mala vzdychat alebo stonat. On ked to robi, tak mne to vobec nevadi. Bojim sa, ze sa strapnim. Neviem, ako to robite baby, ked spite s chlapom. Ked si pozriem eroticky film alebo nieco tvrdsie tak sa viem bez problemov urobit,vtedy mi nic nevadi. Ale ked som s nim, tak sa zacnem hambit, ze sa strapnim a tak. Mala som v zivote 3 sexualnych partnerov a ani pri jednomu som nedosiahla orgazmus..paneboze..mam 22 rokov..please poradte nieco. Dakujem vopred
nedokazem sa uvolnit pri sexe
dakujem vam babenky..ani neviete ako ste mi pomohli. Zajtra mame mat rande a potom to urcite zakoncime v posteli:)) okey skusim to tym sampanskym..poviem vam jeden trapas co sa mi raz stalo, chcela som sa prestat hanbit pri sexe no i bola som na jednej party s nim..no keby ste ma videli..tak som sa opila, ze na dalsi den som nevedela ako som sa domov dostala:)) take okno som mala. A to som sa chcela uvolnit,na dalsi den mi musel moj milacik vsetko porozpravat co som vystrajala..hanba na 100 rokov:) teraz to skusim s mierou
Klea, ako vidím, tvoj problém je v tom, že sa hanbíš a zároveň bojíš, že vyvedieš pri tom nejaký trapas, ba priam niečo skažíš. No máš pravdu, takto uvoľnenie a tobož už nie orgazmus nedosiahneš. Uvedom si jedno, že pri sexe ide o vás oboch, nie len o jedného partnera. Musíš myslieť aj na seba a v tom momente zabudnúť na nejaké blbé predsudky a jednoducho si predstaviť, že príde niečo nádherné a fantastické... Uvidíš, že keď spravíš hocičo, bude to len dobré a v tomto určite nič nepokazíš. Tak nabudúce zahoď za hlavu všetko čo ťa trápi, pekne sa uvoľni, mysli na to, že si s ním a myšlienky nechaj bokom... A výsledok? Spokojnosť vás oboch, teba a tvojho partnera... ps: do ničoho sa nenechaj nútiť a rob iba to, čo chceš a uznáš za vhodné!
klea-21, to je fakt, nemusis sa hanbit, skuste dat flasocku vina, ta zaberie a kusok ta uvolni a neopije na druhej strane... vzdychanie muzov privadza do sialenstva (v dobrom slova zmysle) a nam to tiez robi dobre, tka preco sa hanbit za nieco take prirodzene?
ja ti presne rozumiem co prezivas, ja som bola na tom tak isto,tiez som si myslela ze sa mi bude smiat ako trapne vzdycham,ale jemu tym urobis velke potesenie ked ta bude pocut ako ti je dobre, ako vzdychas od rozkose kt. ti robi on, bude z toho este viac nadrzany.ja tym ze som nevzdychala som vedome potlacala aj tie slastne pocity a nedosahovala som orgazmus. jednoducho vzdychaj ako vies, to je jedno-len s tym zacni a zahod zabrany, alebo skuste si predtym dat flasu sampusu, to ta uvolni. a citis tie krasne pocity pri drazdeni a milovani a len ich nevies dat najavo?
fionka este nieco mi prosim ta porad, s mojim sa stretnem v piatok a chcela by som mu dokazat, ze aj ja to viem:) ale neviem ako zacat..ja sa bojim, ze v mysli sa bude zo mna smiat ako smiesno vzdycham alebo neviem, isto sa sa budes zo mna smiat aka som crazy:)) ale fakt fakt neviem
klea, ja som mala a mozno este stale trochu mam ten isty problem,pretoze vzdy som mala nejake zabrany,vyplyva to z mojej introvertnej povahy. ked som zacala sexualne zit, vobec som sa nedokazala uvolnit, bola som total zablokovana,nevzdychala som, mojho to dost stvalo,kedze bol o dost skusenejsi a robil mi take veci, ze druha by uz davno odletela na inu planetu a ja skoro nic. bolo mi to prijemne len som to nevedela dat najavo.raz som zavrela oci a nechala som sa tym proste len unasat a islo to, teraz mraucim ako macka:-)
no mozno ti chlapi nevedia,co sa ti najviac paci a drazdi ta.rozpravajte sa o tom.nemysli na nic len na to prijemne,co sa deje.