Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cesta ku krase - zmena vyzoru

Príspevok v téme: Cesta ku krase - zmena vyzoru
seda mys

ahojtee ludkovia:) potrebovala by som poradit.. takze: vzdy som bola tak v uzadii.. malo zhovorciva.. taka viacmenej seda myska, z ktorej si kazdy mohol robit srandu.. ale odteraz som si povedala DOST! okuliare som zamenila za sosovky.. a do satnika som si pridala par novych kuskov.. budem chodit vzpriamenejsie, hlavne s usmevom na tvari a budem sa snazit s ludmi viacej komunikovat, i ked mi to chvilku da zabrat, kedze som dost hanblivy typ a pred niektorymi ludmi sa vyslovene citim taka menejcenna.. musim sa snazit to nejako potlacit.. a zacat si hladat stale novych priatelov a asi viac zacat chodit do spolocnosti.. a teraz taka otazka.. nevedeli by ste mi poradit co by som este mohla spravit, skor z vonkajsieho hladiska, aby som sa zmenila? nejake dobre tipy by som rada uvitala.. dakujem za kazdu radu, velmi mi pomoze, dakujem:)

seda mys

dakujem vam baby! naozaj ste ma este viac inspirovali a hned zajtra pobeham rozne kadernictva, kozmetiku a rozne obchody, este raz VDAKA!:) a este taka mini otazka, myslite, ze nosenie piercingu je este moderne? vdaka!

janka

polistuj v casopisoch a tam najdes napriklad aj kopu učesov ak sa ti nejaky zapáči chod s nim ku kaderničke ja to robim vždy ked chcem zmenit účes.

leaaa

seda myska, gratulujem ze si sa odhodlalala k zmene, ja som ju podstupila prednedavnom mozno najdes inspiraciu, zasla som ku kadernicke nech urobi so mnou co chce len nech mi to sveci a z mojich dlhych nudnych vlasov, vycarila polodlhe postupene zostrihane mahagonnovej farby:))dalej som si prestala obhryzat nechty, zacala som behat, z coho cerpam energiu.zacala som sa jenmnucko malovat, nosit peknu bizuteriu a trendy oblecenie.hned sa mi dvihlo sebavedmie a citim sa lepsie:::))))

agina

Zmena ucesu, trebars podstrihnut vlasy, alebo rapidne zmenit uces, farbu vlasov, popripade nejaky ten melir.Dopraj si aj kozmeticku, ktora ti poradi, ako sa licit a tiez by som si zasla na nechty.Krasne upravene nechty, napr. francuzska manikura. Zmenu satnika by som spravila radikalnu, stare veci yhadzat, postupne podokupovat nove, hlavne, aby si ty z thoho mala radost.Nove topanky, kabelky.....samozrejme nove konicky a novi ludia.Dopraj si s kamaratkami nejaky super vylet, kludne aj k moru.....nove pozitivne myslenie a uvidis, ze budes neodolatelna.

andie

ja by som zmenila vlasy :) teda aspon ja vzdy, ked prechadzam nejakou zmenou, tak prve zvacsa zmenim vlasy. nemusi to byt nic radikalne. co ja viem, ked si mala ofinku, tak teraz si ju nechaj dlhu. alebo sa daj pustupne ostrihat, nemusis hned menit farbu.

malinka

uprava obocia, prirodzeny make-up, tzv. "nahy", neuhynat pohladom pred zaujimavymi okoloiducimi, najdi si svoj parfem(vobec nemusi byt znackovy), je toho habadej

seda mys

dakujem velmi pekne!:) ale mna by este viac potesilo, ak by ste napisali aj nejake konkretne vylepsenia, take viditelne, vdaka za kazdu radu!:)

miroslavaa

No,tento pocit mam viac - menej aj ja,ale : IN.špirovala som sa v januárovom magazíne IN.Boli tam celkom dobré typy a tak že máš začať cvičiť,usmievať sa,zmeniť šatník,viac sa o seba starať...To ma posunulo dopredu a teraz...Som so sebou spokojná po dlhom-dlhom čase...Len...Ešte malá,no veľká chyba krásy,žlté zuby a vyrážky,ale inak v poho...Zmena je život...Držím palčeky....