ahojtee ludkovia:) potrebovala by som poradit.. takze: vzdy som bola tak v uzadii.. malo zhovorciva.. taka viacmenej seda myska, z ktorej si kazdy mohol robit srandu.. ale odteraz som si povedala DOST! okuliare som zamenila za sosovky.. a do satnika som si pridala par novych kuskov.. budem chodit vzpriamenejsie, hlavne s usmevom na tvari a budem sa snazit s ludmi viacej komunikovat, i ked mi to chvilku da zabrat, kedze som dost hanblivy typ a pred niektorymi ludmi sa vyslovene citim taka menejcenna.. musim sa snazit to nejako potlacit.. a zacat si hladat stale novych priatelov a asi viac zacat chodit do spolocnosti.. a teraz taka otazka.. nevedeli by ste mi poradit co by som este mohla spravit, skor z vonkajsieho hladiska, aby som sa zmenila? nejake dobre tipy by som rada uvitala.. dakujem za kazdu radu, velmi mi pomoze, dakujem:)
Cesta ku krase - zmena vyzoru
dakujem vam baby! naozaj ste ma este viac inspirovali a hned zajtra pobeham rozne kadernictva, kozmetiku a rozne obchody, este raz VDAKA!:) a este taka mini otazka, myslite, ze nosenie piercingu je este moderne? vdaka!
polistuj v casopisoch a tam najdes napriklad aj kopu učesov ak sa ti nejaky zapáči chod s nim ku kaderničke ja to robim vždy ked chcem zmenit účes.
Tych zmien moze byt vela.Napriklad novy uces,farba vlasov,pohrat sa troska s licenim...
seda myska, gratulujem ze si sa odhodlalala k zmene, ja som ju podstupila prednedavnom mozno najdes inspiraciu, zasla som ku kadernicke nech urobi so mnou co chce len nech mi to sveci a z mojich dlhych nudnych vlasov, vycarila polodlhe postupene zostrihane mahagonnovej farby:))dalej som si prestala obhryzat nechty, zacala som behat, z coho cerpam energiu.zacala som sa jenmnucko malovat, nosit peknu bizuteriu a trendy oblecenie.hned sa mi dvihlo sebavedmie a citim sa lepsie:::))))
Zmena ucesu, trebars podstrihnut vlasy, alebo rapidne zmenit uces, farbu vlasov, popripade nejaky ten melir.Dopraj si aj kozmeticku, ktora ti poradi, ako sa licit a tiez by som si zasla na nechty.Krasne upravene nechty, napr. francuzska manikura. Zmenu satnika by som spravila radikalnu, stare veci yhadzat, postupne podokupovat nove, hlavne, aby si ty z thoho mala radost.Nove topanky, kabelky.....samozrejme nove konicky a novi ludia.Dopraj si s kamaratkami nejaky super vylet, kludne aj k moru.....nove pozitivne myslenie a uvidis, ze budes neodolatelna.
uprava obocia, prirodzeny make-up, tzv. "nahy", neuhynat pohladom pred zaujimavymi okoloiducimi, najdi si svoj parfem(vobec nemusi byt znackovy), je toho habadej
dakujem velmi pekne!:) ale mna by este viac potesilo, ak by ste napisali aj nejake konkretne vylepsenia, take viditelne, vdaka za kazdu radu!:)
No,tento pocit mam viac - menej aj ja,ale : IN.špirovala som sa v januárovom magazíne IN.Boli tam celkom dobré typy a tak že máš začať cvičiť,usmievať sa,zmeniť šatník,viac sa o seba starať...To ma posunulo dopredu a teraz...Som so sebou spokojná po dlhom-dlhom čase...Len...Ešte malá,no veľká chyba krásy,žlté zuby a vyrážky,ale inak v poho...Zmena je život...Držím palčeky....