Dlhsia story
Chcem sa s vami pozdielat o pripad jednej baby. Kde som mozno nasol vrchol falosnosti a bezcharakternosti. Pricom som si cely cas myslel opak. Dali sme sa do reci posledny marcovy den, uplne nahodne, vobec by ma nenapadlo ze sa to nejako rozvinie. Avsak postupne som zistil ze sa mi s nou velmi dobre pise naozaj o vselicom, bola zvedava, rozvijala aj sama debaty uplne bezne, zdielali sme toho dost aj si posielali fotky rozne atd. Doberali sme sa aj navzajom, chytala sa na moje podpichovacky, niekedy to bolo aj so sexualnymi podtonmi a v pohode. Uz na zaciatku sme pisali trochu o stretnuti ale to bolo skor len tak este nie moc realne, vedel som ze je hanbliva celkom a aj na mna tak posobila. Ma 19 rokov. Koncila na gympli takze mala pred sebou maturity. Pisala o sebe ze je malo sebavedoma, ziarliva a skepticka a je magnetom na samych uchylov, kretenov a klamarov. Neskor mi pisala o tom sebavedomi, ze to ma kvoli tomu ze 1 a pol vztahu v jej zivote nedopadli podla jej ocakavani. Ten pol ma znamenat to ze s jednym bola ale on uz mal frajerku dlhorocnu, takze ju samozrejme len zneuzil.. no ona o tom nevedela. Potom ten dalsi "vztah" co som sa zase neskor dozvedel (nepisala mi to priamo az tak velmi ale celkom som sa aj dozvedel z jej blogu kratkeho co napisala), ze toho dalsieho spoznala ked mala 16 a ukazal sa potom ako totalny dement co vypisuje kazdej druhej na FB a niekolkokrat ho nacapala ako ju podvadza, no ona sprosta naivna s nim bola dalej aj ked po poslednom raze minuly rok mu uz vobec neverila a kontrolovala ho.. (nasol som aj jeho profil a pritom vyzera priemerne s nadvahou taky vyskereny dement s IQ 88.. som si hovoril ze hentaky blb si tak skvelu holku nezasluzil ani zdaleka) Este v aprili s nim oficialne bola pritom hento mi pisala v minulom case a na zaciatku maja ze sa s nim rozviedla lebo zase ho nacapala. Potom mala po maturitach, cele sa to este natiahlo lebo ja som mal skuskove atd... a nakonec sme sa stretli. Stretnutie bolo celkom super, ona aj navrhla kam ist, presli sme 14 km v ten den a boli spolu asi 5 hodin. Prisla dokonca v satoch, celkom dost navonavkovana. Bolo vidiet ze je trochu hanbliva ale inak v pohode, prekecalo sa toho dost a aj ona rozvijala tu konverzaciu/zacinala... Dost ju na mne fascinovalo kde vsade som bol, a ze som vedel ist do zamoria uz v 18tich na vlastnu past (teraz mam 24). Aj sa mi ju podarilo rozosmiat viacejkrat. Ked sme dosli na stanicu uz dost unaveni uz sme pomenej sa rozpravali, obcas isla na messenger (predtym vobec nebola) a ja som jednym okom zahliadol jak si pise s hentym byvalym. Aj predtym co bola raz na ture, tak bola s viacerymi a medzi nimi bol aj ten jej byvaly (ze ho uz neriesila ale ze stale ho ma rada ako cloveka, "ze sa nerada vzdava ludi vo svojom okoli"). Potom som ju bol vyprevadit na nastupiste a aj sme sa objali (sama mi dala objatie a podla toho co som pozeral nebolo to take bezne kamaratske objatie kde sa potlapka na chrbte..), hodila este pekny usmev potom a aj sa podakovala.. a aj mi hovorila sama este predtym ze bolo to take jak cakala ze super, ja som sa zo srandy opytal ze ci to nemysli sarkasticky a ze nie.. cele to bolo v pozitivnom humornom duchu. Po tom ked som prisiel domov som poslal kolko sme toho presli, nato mi este zareagovala v pohode pekne. Potom neskor som jej chcel neco poslat co ju predtym bavilo ale nereagovala (nemal som ani zobrazeno), no vedel som ze bola na promociach, potom na festivale a potom mala ist na dovolenku s rodinou, kde vsak spominala ze sa asi bude len nudit. Cely tyzden nic (predtym sa stavalo ze sa odmlcala aj bezne ale to tak na max. 3 dni s tym ze aj napisala preco obvykle) a videl som ze tam pomerne casto byva online... Potom som napisal len jednoduchu otazku ze jako je na dovolenke, po 15 minutach zobrazeno a nic. Po dvoch dnoch som napisal napriamo ze co uz nereaguje na spravy (videl som ze na IG pridala fotku z dovolenky), ci sa neco deje po hodine zobrazeno a nic... po dalsich par dnoch som zistil ze si ma vymazala z IG a pridala tam nejaky novy prispevek ale z FB nie. Napisal som narovinu ze ked ma chce hodit cez palubu ci nemoze mat aspon trochu slusnosti a napisat dovod atd, zase zobrazeno a nic. Vecer som napisal jednu dlhsiu uprimnu spravu co si o tom celom myslim a vymazal ju z FB. Zrovna nedavno som pozeral ze si to zobrazila az po 9 dnoch co je tiez divne. Uz som zazil roznych falosnych ludi ale toto by bol naozaj extrem, uplne jak vymenena. Aj keby si zacne s niekym neco alebo zase s hentym dementom neni vobec dovod sa minimalne nekamaratit ked sme si tak "rozumeli". (vidiet na fotkach ma videla uz uplne na zaciatku, dokonca mi aj komplimenty davala) A uz vobec nie neodpisat ani bu ani mu, to je vrchol bezcharakternosti a falosnosti a ona by bola ta posledna co by som to u nej cakal. Viacero ludi co tento pribeh vie hovorilo viac menej to iste a suhlasilo s tym jak som nato nazeral ja. Ale napadlo ma ze to postnem aj sem, nejake nazory/postrehy.
Falosnost?
Zuzulik, on opisoval, ze sa citila prijemne, objimala ho, zo dna na den sa prestala ozyvat. Kde tam vidis uprimnost a charakter. Je to zbabela nevyspela potvora, ktovie o co jej ide. Nesnaz sa autorovi vnutit, ze este on je na chybe.
A to ma byt akoze bezcharakterna a falosna len pre toto? Vsak ti nic zle nespravila. Proste si jej niecim nesadol a uz sa nemala zaujem stretnut. Iste, fer by bolo ti to povedat narovinu ale nie je ani zdaleka jediny clovek ci na to nema gule a nechava to radsej vysumiet. Robia to velmi radi aj muzi. Mam pocit ze si nou az moc posadnuty a to mohol byt aj dovod preco sa zlakla a cukla. Najprv si ju zboznoval a teraz ju nenavidis a vyjadrujes sa o nej jak o poslednej bezcharakternej spine. Tiez mam pocit ze ju tlacis kam nechce. Napr. pises ze neni dovod sa aspon nekamaratit ked ste si tak rozumeli. Pises to ako hotovu vec, ako keby ona nemala pravo sa rozhodnut ci chce byt tvoja kamaratka. Co ak sa s tebou az tak prijemne necitila a nemala pocit ze si nejak uzasne rozumiete? Chyba mi tam z tvojej strany akekolvek porozumenie pre nu. A teraz ju ides nazyvat najfalosnejsim clovekom akeho si kedy stretol? No ak je to tak tak si falosneho cloveka v zivote nestretol.
Precitane cele. Uplne suhlasim stebou, ze falosna, bezcharakterna dodala by som tupana.
Mas pravdu, je to hlupe a detske. Aspon si sa sam presvedcil, ze je to este dieta, ked sa nevedela normalne vyjadrit... Myslim, ze sa viac nad takou osobou neoplati stracat cas.
nechal som to tak, ale takto sa normalny clovek nema co zachovat...
Mna vzdy uchvati, ako maju ludia zaujem a riesia tych, ktori ich maju na haku. A naopak. Nechaj to uz tak a neries somariny, prosim ta. :)