Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Urcuje vyska platu hodnotu muza?

Príspevok v téme: Urcuje vyska platu hodnotu muza?
romen

Zaujimal by ma vas nazor na tuto otazku,pretoze som v poslednej dobe pod dost velkym tlakom so vsetkych moznych stran.Kazdy sa ma snazi presvedcit,ze v dnesnej dobe muz,ktory nezarobi aspon tych 20 000 Sk,si velmi tazko moze ziskat priazen zeny a uz vonkoncom nemoze ratat s tym,ze by si zalozil rodinu a vedel ju uzivit.Tieto nazory ma dost zablokovali,kedze ja nezarobim ani 15 000 Sk.Som sam,rad by som si zalozil rodinu,ale teraz uz o tom stracam iluzie,pretoze mam pocit,ze v dnesnej dobe sa uz fakt berie ako jedine plus muza to,kolko zarobi a aky vysoky standard vie svojej zene a rodine vytvorit.A nie to,aky je to clovek.Myslel som si,ze laska je aj o niecom inom,nez len o peniazoch.

ivka2

hmmm...neviem ci nejaka domacnost bude, lebo on nechce aby som mu do penazi kafrala a ja nemienim skoncit na ulici koli jeho zmyslaniu a narabaniu s peniazmi...

ivka2

romen, tak ako povedala panika...ludia ziju aj s nizsimi platmi a ziju...napr. dnes som mala dost velku vymenu nazorov s mojim priatelom, lebo on ma dobry plat ale nedokaze usetrit ani korunu, lebo hoci plati hypoteku, tak to zvysne z coh by mohol sporit minie tak sikovne ze je kazdy mesiac v minuse...tak mi povedz co je viac??chlap ktory zarobi a minie do poslednej koruny alebo chlap ktory menej zarobi ale je schopny uzivit aj rodinu??? inac kolko mas rokov??? a v akej profesii pracujes???

vienne123

to vobec nie je pravda ze zeny hodnotia len podla vysky platu, jasne poznam takych par ktore si vyberaju len takych co im zaisti vyssi standard ale ovela viac poznam takych ktorym zalezi na tom aky clovek je a nie kolko zaraba a ak vyzera