Mala som 22 ked som sa zoznamila s mojim terajsim manzelom, on mal po 30tke, poznali sme sa kratko ani nie mesiac, ked zacal robit na mna sexualny natlak, nebola som pripravena a ani som to este nechcela, on na mna tlacil ze uz je cas aby sme sa milovali, ze naco cakam, ze on nevydrzi, ze to potrebuje lebo ma bude musiet podviest. Tak som hlupana suhlasila, bolelo to, necitila som sa nato, bola som nervozna, strasne ma to stipalo, bolelo uz len ked do mna siel prstami, bola som sucha a stiahnuta kedze z mojej strany nebola tuzba na milovanie. Strkal do mna prsty nasilu ze ma musi vzrusit. Potom mi intimne miesta silno trel ked videl ze to nepomaha, dokonca ma nutil aby som mu penis cmulala ustami a trela rukami. Nechcela som, bol zly ze ci vsetko musi robit sam a ci chcem len pasivne lezat. Nakoniec to nevydrzal a strkal mi ho nasilu tam dole, bolelo to a prosila som nech prestane, ze nechcem, tak mi povedal ze naprve to boli kazdu nech vydrzim, tak som to nejako prekusla aj ked to bolo neprijemne a nemala som z toho nic na prvykrat. On si suchal horedole, a ja trpela. Nakoniec ho vytiahol a ja som bezala do kupelne plakat. Revala som ako decko. Nepredstavovala som si to tak vobec. O dva dni som musela ist k svojmu gynekologovi lebo tam dole som bola odreta, stipalo ma tam a krvacala som slabo. Este aj gynekolog sa na mna vykrical ked som mu povedala pricinu toho, ze "a vy slecna neviete za seba rozhodovat, vari ste nesvojpravna ked nieco nechcete?" A ze ci to nechcem nahlasit ako znasilnenie? Ja ze nie, ved ma nebil, len bol velmi nadrzany.
Viem bola som naivna a dala som sa nahovorit a mozem si zato sama. Po dvoch mesiacoch som zistila ze som tehotna. On v tom svojom silnom chceni si zabudol nasadit kondom a urobil sa do mna naprvykrat. Neskor nas moji rodicia dotlacili do svadby, s cim on suhlasil. Mne to v tej chvili bolo jedno lebo mi bolo strasne zle v tehotenstve,neustale zavraty, vracanie, bolesti brucha, mdloby, nechutenstvo, zmeny nalad. Tak som suhlasila. Ked bolo po vsetkom po svadbe aj po komplikovanom zdlhavom porode, uvedomila som si ze som tam kde som nechcela byt a nie vlastnym pricinenim. Ze som nechcela sex a svadbu tak skoro. A nechcela som dieta. K dcere som necitila nic, beriem ju ako dosledok nechceneho sexu, Doteraz ju tak beriem, manzela svojho mam rada, ale len rada, nemilujem ho velmi, mam ho rada, lebo ma nezavrhol ked sa dozvedel ze som tehotna, byvame vo svojom ale na ten prvy sex nezabudnem do smrti. Dieta som nechcela tak skoro. Nebola som nato pripravena v 22 rokoch. Chcela som cestovat, zpoznavat zivot, uzivat si po skole a nie sa hrnut do manzelskych a rodicovskych povinnosti nedobrovolne. Necitila som sa nato a teraz nato doplaca moja dcera ktora viem ze za nic nemoze ale mne sa zbabral zivot. Nechcela som to takto. Mam depresie, mam 26 a nebavi ma takyto zivot. Nebavi ma chodit s dcerou do skolky, pocuvat tie reci od inych matiek kedy ich decko kaka, kedy sa povracalo, kedy toto a kedy hento. Nebavi ma pocuvat rev mojej dcery ked ma stavi zurivosti a trucuje, nebavi ma kupovat jej stale tie decke prkotiny, chodit s nou po lekaroch, nebavi ma chodit na tie decke vystupenia zo skolky, nebavi ma ten decky vravot na ihriskach a plac, krik ostatnych decak. Nechcela som toto zazivat.
Do toho vsetkeho som bola nedobrovolne dotlacena a zmanipulovana. Preco som len nebola silnejsia a nedokazala povedat NIE! Nechcem!
Preco iny rozhodli za mna?! Preco som sa len podvolila?
Co mam robit? Nechcela som takyto zivot..
Prosim poradte niekto, doma ked som sama a mala spi alebo je u starych rodicov casto placem. Placem ze iny ma dotlacili do nechceneho manzelstva a materstva.
Prosim..
Dotlacena
Ozývam sa oficiálne neprihlásená, z dovolenky mi nefunguje mailová adresa. Vo februári som mala zápal mozgu a som do tlačená žiť životom invalid, ktorým som sa zo dňa na deň stala.
Človeku nie všetko vychádza tak, ako by chcel. Majstrovstvo je vedieť si nájsť svoje miesto tam, kam mu to život zavelí.
Tvoj prvý sex: on sa ti vyhrážal, že ťa podvedie. Ty si nechcela, aby Ťa podviedol. Záležalo ti na ňom. Orálny sex, ku ktorému ťa nútil. Záležalo ti na tom, aby si mu vyhovela. Znamená to, že ti rozhodne ľahostajný nebol. Bolesť pri a po sexe. Aj mňa to príšerne bolelo a pár dní som krvácala. Každá žena s trochu hrubší panenská baňou. Takmer každý chlap tlačí na dievča, s ktorým chodí, aby bol sex, aj keď je panna. A väčšine sa to skôr či neskôr podarí, aj keď to často zo strany dievčaťa nie je vyslovene z lásky, ale zo snahy vyhovieť nárokom toho chalana. Tehotenstvo. Necítila si odpor k dieťaťu. Ani teraz to tak nie je. Staráš sa o ňu, aj keď sa pritom cítiš trochu mimo. Manžela máš rada, ale nemiluješ ho. A čo myslíš, nech by si mala kohokoľvek, dokedy by si ho milovala? Tak štatisticky v priemerne dva roky. A každé 2 roky predsa nebudeš meniť partnera, či hej? Chcela si cestovať. A čo ti bráni? My sme s deťmi od malička cestovali. Akurát že jej zoberieš desiatu a olovrant navyše. Ak spí veľa poobede, nechaj ju u rodičov cez víkend a choďte s manželom cez víkend niekam. Ja som telesne postihnutá a chodítkom sa mi nezmestí do auta. Napriek tomu plánujeme cestovanie s manželom, teraz na dovolenke rozhodujeme o tom, kam vyrazíme, lebo nie som typ, čo bude vylihovať celé dni na pláži.
Neviem, ako si na tom s prácou. Na Tvojom mieste by som sa prestala ľutovať, napísala si zoznam miest, ktoré by som rada navštívila, vyhľadala na internete možnosti a informovala sa o cenách a keby bol cely plán dôkladne premyslený, povedala by som to manželovi. Mala by som v zálohe plán B, pre prípad, že s tým manžel nebude súhlasiť. Išla by som bez neho. A to aj teraz, keď mám ako telesne postihnutá problémy s chôdzou!
Neni to take cierne ako to vyzera, tiez som si myslela, ze ak budem decko v 20 ke nastane koniec sveta, obmedzovanie osobnej slobody a potrebujem behat za chlapcami..Dnes sa len smejem kde som mala rozum.pockaj kym mala dorastie a zacni sa venovat aj sebe, mozes chodit na VS, robit si kurzy cestovat zobrat manzela zabil decko, ak muz neni domased, ist do zahranicia aj za kamaratkami. Moja znama zacala zivot v 40ke ked deti odrastli, kazdy vikend neni doma dohana zameskane.Ty nemusis tak dlho cakat.Ja by som muza nahovorila, nech chodime kde kade.Decko sa neda odlozit, ale to neznamena, ze si prestala zit. Prisli povinnosti skor, zas mas vyhodu, ze ti dieta skor odrastie a v 40ke uz budes mat klud
Tak si dospela osoba, aj vtedy si uz bola, takze si mohla povedat nie. Vtedy sa to este dalo ale teraz uz nie, uz si vydata, mas dieta, ,musis sa len proste pokusit najst radost aj v tomto zivote aj ked si bola donho dotlacena ako si ty napisala. Manzelstvo sa este da nejako riesit ale to, ze si uz proste matkou sa neda zvratit
Co som ti urobila?