Neviete nahodou ci mozu macicky papat bambino ?
bambino a macaci zaludok
sakira, nenávisť nie je potrebná, preklínať niekoho? no zváš, ale každé prekliatie sa rozdeľuje na dve strany, na toho, komu ho venujeme, ale aj na nás, aj tebe sa može zle povodiť! toto sa nesmie robiť!
samko r. >> netusil som odkial to je, ale dakujem za vysvetlenie :)
regnutie ?? >> registracia...v takej skratenejsej forme :)
katty19 >> no a nebolo to zaujimave ? aspon sa jej trosku zvysil adrenalin v tele, niekedy aj to pomaha ku zdraviu. Na koniec by som jej aj pomohol s regnutim :) Vies ale ona by to zobrala ako narazaku...
Prispevky od 21:08 do 21:32. som nepisala ja. Mor na teba Filaga!!....ZBOHOM
Filaga, čo je to za výraz "regnut sa"? V živote som to nepočul a neviem čo to znamená?
odporučila by som ti, filaga, shakira už chce skončiť, tak ju neťahaj spať do témy
Nie, nie. To bolo ak sa pamätáš "Pekárov cisár a Cisárov pekár". A to druhé "U pokladny stál"
Teda lidi, já nevím voč tady kráčí, ale prskáte až sem na mně. (V.Burian)
shakira >> ja proti tebe nic nemam, ale ty stale reagujes a ty si si ma nasla, nie je teba :-)
samko r. >> to mas zo svejka ?:)
katty19 >> dakujem....prispevky su absolutne normalne, len pre niekoho horsie stravitelne. Pravdepodobne pre taku skupinu/jedinca ludi, ktori su slabsie/pomalsie chapavi.
Len aby si pochopil ze ja som neprisla z lesa....pekny zvysok vecera.... aj tak nechapem co proti mne mas?