bambino a macaci zaludok

certik1

panika, tak bambino zabralo? Iba jedna nasa macicka lubi bambino,ako aj vsetky mliecne vyrobky. Druhy svalnac je len na maso. A po tretom som si vybrala nick :-)

Filaga

Nemusis cele banbino, staci obal ak bude lizat, ma na 2 hodky co robit, mozno taky obal najdes aj v kosi :)

Asi preto si macku nekupis, lebo podla mojho badania oni zo sekundy na sekundu zabudnu co sa pred chvilou dialo :)

panik-a

no vidim ,ze nikto to nevyskusal..zajtra rano behnem do potravin, kupim bambino a aplikujem ho nasej macke..podam hlasenie. zatial bru :D

PS : Lea, macky su super..su neovplyvnitelne, pridu za tebou len ked samy chcu..macku si nekupis maskrtkou ako psa. a to sa mi paci..male osobnosti :D

Lea21

moj pes sa raz vyvalal v takej polorozpadnutej zdochline macky v lese, doteraz si pamatam tie jej vycerene zuby, asi ju preslo auto. ale smrdel potom poriadne

Filaga

pacia, nepacia, to sa nikdy neda tak komplexne povedat, jedine ze by si nejaku mala, potom zistis o com to je...ta svalnata macka to ma z neustaleho nudenia sa, behania z rohu do rohu a nahanania much, bambino nejako moc neoblubuje, ale za to zje skoro vsetko okrem pomaranca :)

Filaga

asi si videla iba nejaku poulicnu macku a oplula si ju, preto si nevidela ziadny sval :) kazda macka ma inu postavu tela, presne ako clovek, kludne sa moze jednat aj o tu istu rasu. poznam jednu pri ktorej by si sa velmi cudovala kolko ma svalov, mozno v pomere sval/vaha by aj tvoj XXXXL/M priatel by zaostal ;-) povahu maju podstate taku aku im dovolis mat, ako si ich vychovas take su.