Nikde niesom spokojny

Príspevok v téme: Nikde niesom spokojny
Marek00

Som dospely muz a stale mam pocir ze mi nieco chyba, uz som zmenil za pospedne styri roky tri prace, zmenil som dve frajerky, nasiel si nove byvanie aj kupil nove auto.
V com najst stastie ak ho stale nenachadzam? Nic ma nerobi trvalo stastnym, chvilu ano a potom opat pocit ničoty ...
Detstvo som mal dobre, rodicov tiez, skola ma nebavila a vysoku som predcasne skoncil, pri nicom nevydrzim dlho, vsetko ma casom prejde..
Ma po 30tke a neviem co chcem od zivota.
Co robit?

zihlavova

pan zehlicka,
toto vsetko su len tvoje domnienky, ty vidis bohatstvo, zeny,auta, krasu. Moze to tak byt, no nemusi. Zavidis a pritom nevies, ci je co zavidiet. Clovek napise, ze sa ma zle a este aj to mu zavidia.

zehlicka

Skola ho nebavila ..lenivy do ucenia ..
Podla toho mi.pride ako rozmaznany peknucky chlapec co strieda baby a mrha peniazmi a nevie co so sebou ..

zehlicka

Pani Zihlavova
som muz ..poprve
podruhe ...pise za styri roky zmenil dve frajerky, cize uz ma tretiu, kupil nove auto ..

zihlavova

Vobec nechapes o com pise. Ocividne ti tento problem nic nehovori. To vobec nie je o tom, ze si nieco nevazime.

Skor z teba hovori zavist. Ked som citala temu, vobec som si nevsimla, ze ma vela majetku a stastie u zien. Musela som si to precitat este raz, aby som videla,kde si to vobec nasla. Byvanie pritom moze byt podnajom a auto jazdene. To vobec nevieme. Ty vsak vidis majetok. Preto ja u teba vidim zavist.

zehlicka

Mas majetok, mas asi podla toho co pises stastie u zien, pravdepodobne si mal majetnejsich rodicov a dopriali ti, teda rozmaznavali ta ..ale nenaucili ta vazit si to co mas a vychutnavat si to ..
Mas vsetkeho nadostac, nevazis si co mas ale keby si to stratil vtedy by si sa uvedomil ake hodnoty si mal
Si ako rozmaznany chlapec co.ma.kopu hraciek ale uz ho nebavia ..
Nemas prave hodnoty, mas len docasne
Vaz si ze dychas, ze vidis, ze chodis, ze pocujes, ze mas ruky, ze mozes kakat, cikat, ze mas blizkych ... ze mas kde byvat, ze mas pracu, ..Vazis si tieto veci ktore su pre teba nezaujimave a samozrejme???!!!

zihlavova

Mam to podobne. Podla mna to bude nejaka porucha s vylucovanim endorfinu. Niektore veci som akceptovala, v niektorych oblastiach hladam nieco lepsie. Nie som nikde spokojna. Asi sa s tym neda nic robit.