Páčí sa vám takéto baby alebo nie ?

Taktotak

mne sa paci ako zene, a verim ze aj vacsine muzov. Co ma irituje je len to obocie na par fotkach uz len par mm a ma ho spojene. A ked nespuli tie napichane pery tak ok, je podla mna pekna

MilanZpo

Absolutne nepáči!
Umela jak štipce na prádlo ..
Umele mihalnice, napichané botoxom pery, tetované obočie, opálenie od solárka ...o čom to je?
Ked by si dala tu maškarádu z xichtu ktovie aká opacha by sa z nej vykľula :DDD
Pchuj! :D

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

bozemoj

samozrejme že sa to mužom páčim, veď mužom ide predovšetkým o vzhľad. Pozri sa na IG a baby s takýmito fotkami majú komentáre typu : sexy, hot, amazing, beautifull, i love you... smiešne :D

Riia

Mne sa skor nepaci. Som zastancom primeranej starostlivosti o seba, kde skor prevazuje prirodzenost. Ale netreba inych sudit podla vyzoru. Ked jej to tak vyhovuje a robi ju to stastnou, nech tak chodi..:), inych do toho nic.

Fgggn

Áno, chlapi takéto zbožňujú. Preto si toľko nad nimi onanuju na IG. Stačí vystavovať telo, spulit hentak pery, obliekať sa sexy, byt vysolarkovana, keratin na vlasoch a už idú ako osy na med a píšu ako je krásna dokonalá a bohyňa. Žena oblečená obyčajne, nesexy, je pre nich asexuálna a môže byť aj pekná keď nevyžaruje že chce sex a nedáva zvodný pohľad. Alebo majú na IG úspech ženy v habite ci slušne oblečené ? ;)