ahojte vie mi tu niekto ochotne pomoct moja psychika je uplne znicena teda moj zivot uplne....
totalne znicena
Pokial je to znesitelne ako tak, ze mozes aj nieco robit, tak sa vy.ser aj na psychiku a nieco rob. Choroba to nie je alternativny konicek, hoci poniektori ju tak beru.
Najlepší liek na depresiu je sex s novým partnerom.
Ak je tvoja psychika zničená, mala by si navštíviť psychológa, ktorý ti odborne poradí.
moj tiez a nikoho to netrapi zvykaj si
Musis napisat konkretne co sa ti stalo, inak ti nik nedokaze pomoct.
Život je ako trade, treba investovať na viac miest, nielen na jedno a nastaviť si znesiteľné straty. Ak sa niečo nevyvíja ako má, treba opustiť stratovú pozíciu a vytvoriť inú.
Ježiš im znova povedal: „Amen, amen, hovorím vám: Ja som dvere k ovciam. Všetci, čo prišli predo mnou, sú zlodeji a zbojníci, ale ovce ich nepočúvali. Ja som dvere. Kto vojde cezo mňa, bude spasený. Bude vchádzať i vychádzať a nájde pastvu. Zlodej prichádza, len aby kradol, zbíjal a hubil. Ja som prišiel, aby mali život, a to v hojnej miere. Jn 10,10)
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Každý v živote rieši nejaké nepodstatné veci. Skús si v hlave upratať čo skutočne je problém a čo je len výplod ktorý problém určite nie je. Nájdi si hobby, skús problémy vyriešiť, uvedomiť si že žiješ iba raz a to že sa budeš psychicky deptať nemá význam.
dobreuz musim ta pochvalit, vypustil si perlu!