Som tu nešťastná, chcem aby ma vyplo

Príspevok v téme: Som tu nešťastná, chcem aby ma vyplo
KristiKris

32 rokov/Kristína/ 2 pokusy o samovraždu

Nič som tu nezažila. Nikdy nemala kamarátky, vždy ma odstrkovali, lebo som introvertka. Ja by som chcela byť spoločenskejšia ale mne to nejde. Mňa to od ľudí tiahne, lebo som senzitívna, melancholická a nevyrovnaná. Od skončenia strednej školy len pracujem v práci v ktorej rada nie som, ale jesť musím.
Nikdy som nikoho nemala lebo výzor je najviac a som škaredá.
Nič ma tu nebaví. Vôbec nie som šťastná. Prídem z roboty a viem, že zas nuda a zajtra zas to isté, rovnaký kolotoč, stále to isté peklo.
Psychiater sa ešte čudoval, že prečo som pojedla lieky a chcela sa zabiť. Beriem to tak, že mne to tu jednoducho nevyšlo, môj život sa nevydaril. Veľmi by som tu nechcela byť, len nechcem aby ma zas zavreli na psychiatriu, lebo sa mi to nepodarí, ja také šťastie nemám, aj tak by som nikomu nechýbala, žijem prázdny život v ktorom nie som šťastná. Mne bude lepšie na onom svete.

zavislak

Asi to bola fingovaná sebevražda, keď ju prežila. Nechcel ju jej vyvolený, tak skúsila zabrnkať na city. A teraz chce aby ju iní chlapi utešovali, manipulátorka jedna.

prezilasomtotiez

Kristína a čo tak zapracovať na sebe na svojom výzore a na lepšej práci? Vždy je nádej že bude lepšie!!

dobretidrbe

zakladateľka témy, vôbec si nevšímaj reči toho idiota.... je to zakomplexovaný chudák, ktorého odmietla matka a tak nenávidí ženy.

ostatní ti tu napísali dobre, hlavne ignoruj toho dementa

dobretidrbe

to skôr dobreuž potrebuje psychiatra, krypel zakomplexovaný škaredý...

uvedomuješ si vôbec čo tu píšeš??? ty hovado hnusné... tot napísať človeku čo má samovražedné sklony, takto tu ľuďom pomáhaš na fóre? skôr spoločnosti by prospelo keby si sa radšej ty hodil pod vlak.. smrad namyslený

jjoe

Ak si sama nevieš rady, skús dobrého homeopata...
Zameraj sa viac na duchovno(napr. budhizmus), pomáhaj ľuďom, je ich tu nešťastných dosť. Choď do prírody, príroda lieči :)

ahjajjaj

Kristína, spoločným menovateľom všetkých nešťastných ľudí je, že sú upätí na svoju osobu. Ty si nešťastná, a čo má byť? Si tu sama pre seba? A čo ostatní, ktorí by Ťa potrebovali, keby si im chcela byť osožná? To akože nič?
Proste ľutovať sa a jesť lieky?
Prečo nejdeš darovať krv?
Prečo sa neinformuješ o nejakej dobrovoľníckej činnosti, ako by sa dala robiť a ako by sa dalo pomôcť iným ľuďom? Možno je na tom niekto oveľa horšie ako Ty. Lebo Ty si na tomto svete, a nevieš, načo.
A sú takí, ktorí vedia prečo, a čo chcú, ale potrebujú pomoc, aby si to naplnili. Prečo by si im nemohla pomáhať naplniť si ich sny dobrovoľníckou činnosťou?

Jeffoo

Počuj, každý z nás má nejaký problém. Niektorí z nás to neriešia a majú kľudný život, nehajú to plávať a vykašľú sa na to. Pokiaľ žiješ v dennom stereotype skús svoj život nejakým spôsobom obzvlášniť. Dostala si život tak isto ako každý iný, máš dôvod žiť. Už len preto že tu si. Postav sa na vlastné nohy, skús nájsť kamarátky, neupúšťaj sa. Som veriaci, ale čo ak náhodou ten "druhý život" nebude.

Treba nájsť silu, nájsť hobby. Zlepšovať sa, nájsť ciele, hodnoty. Naučiť sa žiť a hoci aj sám. Keď sa chce tak sa dá. Treba len ísť hore, a treba si povedať že ľudia ktorí ma nemajú radi ma chcú vidieť padať, a ja im takú radosť urobiť nemôžem. To je skutočné motto ktorým sa ja v živote riadím. Idem hore, hoci aj niekedy sám, cez problémy ale snažím sa, pretože žijem len raz a žijem svoj život tak aby som bol spokojný.

Odvecistranka

dobruz- ty sa trošku uvedom už,že čo komi píšeš.Ty čítaš vôbec že sa dva krát pokusila o samovraždu?keď nevieš nič normálne napísať tak nepiš nič.A predstav si že je možné že aj pekne dievčatá nemaju nápadníkov.Lebo nemaju šťastie.Ale ty si žiješ v tej svojej internetovej bubline tak jasne že ťažko napišeš niečo zo života.

A ty milá zakladateľka témy napísala si na zle forum.Je to tu strašne, lebo veľa ľudí tu spamuje príspevky.Neboj musíš veriť ,že všetko sa vyrieši.