@KlaraKu - dobre ste si to nadstavili. Dnešné deti by mali byť viac vonku a hýbať sa. Treba im ísť dobrým príkladom
Najlepšie aktivity pre deti vonku podľa veku
@Hani123 presne, preto sú u nás doma tablety či mobily povolené len 30 minút denne, inak sa chodí von za každého počasia
hlavne nech sa deti hýbu a nesedia len pri tých počítačoch
Len často vídam, že deti majú dvore bazén, trampolínu, domčeky, pieskoviská a kadečo, len sa tam hrajú také samé :(
U detí absentuje citové vnímanie a zo strany rodičov, ničím nepodmienená láska v deťom. Rodiny majú často deti lebo sa to patrí. Deti sú zväčšovacím sklom svojich rodičov. Bolo by dobre ich aj tak vnímať čo ide z ich podvedomia. Deti majú právo na svoj názor ako plnohodnotný človek.
my sme detom kupili tento bazen www.garden-life.sk aby sa v nom mohli každy den kupat a ja s nimi. Mat doma bazen je najlepšia vec na svete
my sme detom kupili bazen z garden life a ked tam je tepla voda, tak sa kupu celoročne, nielen v lete
pohyb je pre deti veľmi dôležitý, musia si na neho vytvoriť zdravý návyk
odkedy som malému kúpil jeho vysnívaný bicykel woom ( www.cyklospeciality.sk ) , tak máme s manželkou opačný problém - dostať ho domov
moje deti (5 a 7) milujú jednoznačne kolobežku a bicykel
Pre deti nie je nič lepšie, ako tráviť čas vonku. Naháňanie sa, behanie za loptou, lozenie, hojdanie, hranie sa v piesku. Pri hraní vonku sa deti učia chápať svet a samy seba. Ak im chcete kúpiť na záhradu či terasu doplnky pre rozvoj aktivity, prinášame vám prehľad zariadení, vhodných pre jednotlivé vekové kategórie.