ahojte.mam taky problem ze mam bledu pokozku a kvoly tomu sa mi smeju vsetci chalani..kvoly tomu som este nikdy v zivote nemala chalana a to mam uz 16 rokov! vzdy ked som niekde, ci je to v skole alebo v meste tak pocujem na mna narazky ze som biela skrata a nadavaju mi za to..ale ked ja neviem fakt co mam robit..snazim sa opalit ale nejde to moc..nemozem poveda ze by som bola az moc biela ale som biela! uz naozaj neviem co mam robit..stale to v kuse pocuvam a je mi z toho zle :-( strasne sa zle citim ked sa mi smeju kvoly tomu..prosim poradte co mam robit??ako sa spravat?? ako im ukazat ze ma to netrapi co si o mne myslia? prosim pomozte.som na dne :(((((
je mi z toho zle :-(
Petka, ja som blondina a tiez mam bledu pokozku, je to jednoducho vrodene - som taky fototyp. Este som sa teda veru nestretla s tym, aby sa mi niekto vysmieval len preto, ze mam svetlu pokozku.Kazdy normalny to berie ako prirodzene.Tiez by som nechcela byt ako grilovane kura - mnohe dievcata to fakt s opalovanim prehanaju. Ak sa nechces opalovat na priamom slnku alebo v solariu /co schvalujem/, skus tie mlieka s kvapkou samoopalovacieho kremu.A problem je prec.Hlavne sa nedaj deptat nejakymi hlupymi recami o tvojej pokozke.
Poliewoocka ti to povedala všetko veľmi dobre na čo by si mala fakt brať ohľad,ja by som chcela ešte dodať ak ťa chalan nespozná duševne aká si v srdiečku tak ti je podľa mňa na nič taký ktorí pozerá či si biela alebo čierna.S tým chcem povedať netráp sa s tým ak ťa niekto hodnotí s vonka. Páá
poliewoocka no teda... ja mam cierne vlasy a bledu tvar :D To by som sa mala chlapom pacit :D
Ale inak velmi pekne si to napisala :) Myslim ze by to petke mohlo pomoct!
Petka16, nemá ťa čo trápiť, mám kamošku, ktorá sa náročky neopaľuje, pretože chce byť biela, má čierne vlasy a tak pôsobí ako snehulienka, je to jej štýl a ty to vezmi z tej stranky, že to je tvoj a začni to brať ako svoje plus a uvidíš, že sa na teba ľudia budú pozerať inými očami, ver mi :)
Toto prvy krat pocujem,ze by sa niekto niekomu smial preto,ze je "biely".Ved niektori chlapi to povazuju desne sexi...a este k tomu cierne vlasy a tmave pery...mmmnamm...porcelanova babika na zjedenie!!!Hlavu hore holka,tvar sa,ze je to tvoja najvacsia prednost.Isto ti baby zavidia,lebo vyzeras ako porcelanova babika:)...podla mna je to viac sexi a ooovela krajsie ako nejaka-bez urazky-vyumelkovana supka zo solarka!A o par rokov,ked budu mat tie supky vrasky po celom tele a budu na seba kydat kila kremov a nariekat,budes kralovna!Tvoja koza bude hyrit mladostou!A este nieco...terajsie modne trendy udavaju porcelanovu plet,tmave,dymove oci a blede,matne pery...a v minulosti bola bleda pokozka symbolom urodzenosti!Spalena od slnka bola iba plebs,chudoba...Ved aj Ditta Von Teese-byvala manzelka M.Mansona a zaroven najziadanejsia "stripterka"(ak sa to da tak nazvat)totiz ona zabava najbohatsich chlapov,robi predstavenia... je bleda ako stena.Je desne sexi a vsetci ju zeru.Jej hviezda stupa.Ma uz svoj vek ale pokozku pruznu a hodvabnu,ktoru by jej zavidela hadam nejedna osemnastka!A...co sa tyka toho,ze ta chlapci nechcu "kvoli Snehulienkovskej pokozke"...ti Ti nestoja za to,aby si sa na nich co i len pozrela!Prava laska si ta najde,tak bu na seba hrda!!!:D
petka16 to mi chces povedat ze kade chodis tade sa ti smeju?? Len pre to ze si bleda??
ale uz ma ani nebavi zit preto :-( neni uz na svete asi normalneho chalana :-( vsetci sa mi smeju..som uplne na dne:-( neviem si predstavit ako budem dalej zit ak to tak bude pokracovat..bude zo mna uplna troska!:-(tak to vidim..
petka16 aj ja som bleda... v lete sa sice dokazem opalit do hneda a z dovolenky chodim ako cernoch :D Ale cez rok a hlavne v zime som bleda jak stena :( a tiez nemam rada ked na to niekto naraza... ale nic si z toho nerobim. Niekedy tomu niekomu na to poviem svoje alebo upozornim na jeho chyby a je to... nikto nie je dokonaly. Oni mozno nie su bledy ale maju ine nedostatky :))
su to obycajni chudaci..aj ja byvam belsia dost a nic si z toho nerobim ani ostatni.mam sice trocha viac rokov, 21 mozno tym, kasli na nich pubertiakov, niektorym chalanom to pride sexi:) ver mi:)