Prečo mi priateľ nevie prejaviť city...? poraďte :(

Príspevok v téme: Prečo mi priateľ nevie prejaviť city...? poraďte :(
ninuska

Chodím s ním už takmer rok a nebol s tým vždy problém... Lenže prišla chvíľka kedy sa zasekol a odvtedy mi nepovedal milé slovíčko a tobož už nie ľúbim ťa, čo by som za to dala, kebyže sa ku mne správal ako kedysi, už ani tak nežiarli ako kedysi, kupuje mi darčeky, ale ja ich nechcem, chcem pohladenie a počuť nejaké pekné slovíčko... on tvrdí, že by so mnou nebol, kebyže ku mne nič necítil... Problém je v tom, že ja potrebujem cítiť, že ma ľúbi, ale necítim to z jeho strany... poraďte mi prosím :((

lilly

S mojím je to rovnaké. Ale som zistila, že to nedokáže. Zo začiatku to bolo šialenstvo zo zaľúbenia, ale časom ho to prešlo, už spolu žijeme, tak som otrepana :) Ale ak je Panna, tak s tým nič nenarobíš. Prvá veta pri charakteristike muža Panny znie: Ak ste si začali s Pannou, zabudnite na romantiku... nie je to muž, čo vám bude pod oknami spievať serenády na vašu lásku...

tinka *

Ahoj je nás takých viacej neboj!Tiež mi priateľ prestal hovoriť, že ma ľubi, ale už si z toho nič nerobím. Tiež som sa ho na to spýtala a povedal mi, že keď mi to bude stále hovoriť,bude to už otrepané a nebude to mať takú silu ako keď mi to povie raz za čas. A ešte povedal, že keby ma neľubil, tak som mnou určite nie je. Tak to beriem tak ako to je a netrápim sa už preto zbytočne a toto radím aj tebe.

Soraja

nikuska ja mam tiez presne ten isty problem. No vcera ked som mu povedala lubim ta, tak mi povedal asi po dvoch mesiacoch, ze aj on mna. Som sa ho spytala, ze co aj on mna, tak potom povedal, ze aj on mna lubi. Som bola stastna ako pes. No u nas je horsie, ze ked sme spolu kazdy den, tak celkom ok,ale teraz sa vidime raz za ytzden, takze mi to vsetko chyba, je to strasne:-( No aj mne kupi darceky a tak a tiez by som radsej brala romanticku veceru a pohladenie a tie zalaskovane pohlady a to vsetko. No neviem. My sme sa stihli aj rozist na dva tyzdne, ale poviem ti, ako sme sa dali dokopy, bola som ten najstastnejsi cloviecik pod slnkom. Neviem no niektori chlapi su taki, ze po urcitej dobe prestanu vraviet take pekne slovicka. No co narobis. Musis podla jeho spravania usudit, ze co k tebe citi.

emala

ninuska a nerobis z komara somara? Ja si obcas tiez zvyknem vymyslat horory. Nuz sa spravaj normalne. Daj tomu na cas pokoj a potom mu s kludnym hlasom povedz, co potrebujes, to by mohlo zabrat.

ninuska

no emala aj to som už skúšala, jednoducho som sa správala ako on a potom ak som mu niečo o tom hovorila, teda šla niečo vytknúť, vytiahol na mňa, že ja som robila to isté...

emala

Z mojej skusenosti- ked tlacis na pilu, chlapovi sa to nepaci. Uplne ta chapem. Mojmu staci raz slusne povedat, co chcem a potrebujem a pochopi to, hlavne netreba robit sceny. Hlavne sa tym neumaraj, urcite ta ma rad, len sa na to muz pozera inak ako zena. Vies co, spravaj sa normalne, ale na chvilku obmedz kontakt, nebud stale v dosahu, nie z trucu, len tak trosku, mozno pomoze.

pata.k

a co keby si navrhla nejaky spolocny pekny vecer? pozvi ho niekam, kde to ma rad.. spolu sa zabavte.. aby ti prave vtedy, ked sa bude citit stastny, mohol povedat, ako je stastny, ze ta ma..

ninuska

práveže som sa ho na to pýtala a on sa tejto odpovede stále vyhýbal, až som mu dnes vykričala všetko čo som mala na srdci a on sa iba na konci toho všetkého zasmial so slovami, že večer ti zavolám. A zas nič...