mam 16 rokov.vsetko to zacalo ze som isiel na jeden festival..tam som stretol kamosku a ona ze chce jebat..ja som bol este panic a chcel som to vyskusat...tak teda sme isli... ale mal som stale vycitky este pred aktom a teraz mam uplne najvacsie..viem ze priatelka by mi to nikdyy nespravila.priatelka by chcela az po svadbe :D.ona ma 15.chodime spolu pol roka.neviem co mam robit sm stoho uplne sklamany co som spravil a moju priatelku fakt lubim a ta kamoska sa mi teraz hnusi...
Podviedol som milovanú priatelku...
no ty si uz len chuj, a to mi chces povedat ze ju lubis?vsak ak ju naozaj lubis, pri plnom vedomi by si jej to nikdy nespravil!!!preco si to robil, ked si mal z toho vycitky?!nemohol si pockat na svoju priatelku, ked hovoris ako ju velmi lubis!si este len sproste decko, ktore nie je pripravene na vztah
Nehovor jej to, ale dufam, ze uz vidis, ze podvadzat sa nema, lebo tym neublizis len druhemu, ale aj sebe.
Ja ju nenutim k sexu a nic podobne dokonca prsty uz boli a chcela ich aj chce..neviem preco som to spravil a strasne ma to trapi
len jej to nepovedzlebo ti uz nebude verit co uz stalo sa ale zivot ide dalej kazdy niekedy urobi chybu
Neviem co ty si za cloveka, preco by to mala robit v 15-ke? Ja to budem robit az ked budem mat nad 18, neboj, nie som nabozensky zalozeny, ale beriem to z hladiska zdravia, ale to co si spravil robi v tvojom veku polovica chalanov, aj ja mam kamosov co zahybaju frajerkam niektory z toho vyrastly a uz to nerobia, to ta prejde neboj
debil