Ako sa zbavit jazviciek po akne?

sedmikraska

mam 21 a akne som mala tiez asi od 12, mozno aj skor. Vyskusaj kremik Bioderma AKN, mne akne po nom preslo a aj mam akoby tensiu kozicku. Prvy tyzden sa to ale trosku zhorsi, no to vzy ked sa nieco hoji.

akne

Ja viem, tych stranok je dost, ale ja som chcel skusenosti od ludi co sa ich zbavili, alebo ich maju po vela rokoch, ci sa to vobec da ale dik za snahu, mozno ze nam to nakoniec aj samo zmizne, kolko mas rokov? A uz mas akne prec? Ja mam 15 a akne mam od 12-tich :-/

sedmikraska

pjepac, tak kukala som teraz na nete, zadaj na google jizvy po akne- je to cesky, lebo tak o tom lepsie kecaju. Mnesa celkom pozdava laser smoothbeath, ale aj na ten sa niektori stazuju, ale asi treba naozaj vsetko dodrziavat poctivo. Dalej pisu dost o kyseline a kremoch Glyco-A, tak neviem. Ak niekde nieco viac vyzistis, daj vediet, ja uz jazvy fakt nechcem

akne

Ja som chalan :), a s tzmi jazvami ja ich mam trocha na cele a trocha na licach, ale chcem zabranit ich vytvaraniu, a chcem sa starych zbavit alebo skraslit, prosim poradte

sedmikraska

moja mam ten isty problem, akurat akne uz mam za sebou, ale jazvicky su so mnou stale. Vyskusaj si kupit rakytnikovy olej a na noc si to potieraj, mne to trosku zabralo. Inak rozmyslam o lasery, ale neviem ci to naozaj zabera a pocula som uz aj ule komentare tak neviem, ale ak ma niekto skusenost, poradte