Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

miro jaros a deti

101Zaanka

Však má veľa akcií pre deti tak je jasné, že je už vybookovaný. Čo si si ho nebodaj chcela niekam rezervovať?

Lienkova

Tiez by som detom nedovolila tieto traposiny ako Jaros, Spievankovo atd. Otrasne to je, detiska z toho len osprostievaju a ini na tom ryzuju.

postreh

Za sociku boli tiez programy pre deti napr.Zlata brana.Bolo to pre deti,platil to stat(spolocne s penazi danovych poplatnikov) a bolo to vraj super.A co teraz chcete aby to aj ten Jaros robil zadarmo?Kto mu to zaplati,ministerstvo kultury?Ved na priprave musia makat aj ini ludia, pripravovat program, kulisy,skladat pesnicky.To co robi pre deti je spravne ale ludska zavist robi svoje. Jeho pesnicky su vychovne, aby sa deti nebali lekarov,aby vedeli sa obliekat samostatne, upratovat hracky,prijat nového surodenca. A robi to hravou formou.Ano on doplna medzeru -----ale medzeru po rodicoch,ktori nemaju cas ak su v robote. Normalni rodicia to chapu,preto radi vysolia peniaze za jeho koncert,pretoze sa spaja prospesne s uzitocnym a zabavnym.Uz bol taky pripad nejake, mamicka chcela aby jej poslal tusim noty jeho pesnicky pre dieta a ona ho potom ohovarala ze nechcel. A co keby to chcelo tisice mamiciek pre svoje deti?

PodnikateIka

BJ_2, nechapem, preco ma kritizujes. Zivim sa poctivo, nikomu nic zle nerobim, nikoho nenutim vyuzivat nase sluzby, kazdy ma na vyber. Ze su ochotni rodicia tolko zaplatit je tiez v poriadku, kazdy si povie svoju cenu a ber-neber. Podnikanie je sustavna cinnost na dosahovanie zisku, takze nic neporusujem.
Ze sa nechcu venovat svojim deckam oni, je ich problem, nie moj, ja som nasla dieru na trhu a iba som ju vyplnila. Decka od nas idu vyjasene a prosia rodicov, aby ich k nam dali aj nabuduce. Spravame sa k nim tak, aby boli u nas happy.
Fakt nechapem, co ti vadi, vsak mozes sa realizovat aj ty, deti sa v terajsej dobe citia osamele, nevypocute, kludne urob nejake eventy a uc ich napr. hrat na hudobne nastroje alebo uc ich vytvarnemu umeniu a pytaj si 10 centov na hodinu.
Musis byt velmi frustrovany, ked takto pises.

BJ_2

Hentakemu supakovi ani sajfovi, zaplatenym srackam, co chodia len tam, kde tecu peniaze, by som nedal ani cent. A keby prisli niekde, kde je moje dieta, este mu zakryjem oci a vyvediem ho odtial prec.
A rovnako s takymi ako "podnikatelka" ... to by som dal detom za priklad, ako to nema vyzerat, ze "vidis tam tu pani ? " "od takych neskor v zivote utekaj".

swistica

Nasiel dieru na trhu a dari sa mu. Podnikatelsky plan to bol veru dobry. Tvorba pre deti je u nas totiz dost slaba.

PodnikateIka

Klapo, no mne tato suma nabehne asi za 2 tyzdne, len obcas musim z toho dat asi 500 eur za najomne, ak prsi alebo sa neda ist pre zimu von. Fungujem ako obcianske zdruzenie, takze neplatim z toho dane. Ale Miro je frajer, najprv to nechcel robit, prislo mu to nedostojne, ze spievat pre deti, ale rychlo pochopil, ako sa da na tom ryzovat. Rodicia radsej daju detom ako sebe. Je to super podnikanie a este aj niekedy celkom zabavne a co sa vsetko dozviem od nich o rodicoch, tak to by ste neverili :)
A tych 5.000,- je malo za jedno vystupenie, to berie v kulturakoch, ale na velkych akciach, to su len prachy. Ja sa s nim nemozem porovnavat, ale spolupracovala som aj so Spievankovom, takze viem, aka to je ryza. Ale mile, pekne podnikanie, decka maju aspon radost a hlavne ocenia, ze nie su same s mobilom...