Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako získať vysnívanú postavu v pohodlí domova?

Táto diskusia patrí k článku: Ako získať vysnívanú postavu v pohodlí domova?
Ako získať vysnívanú postavu v pohodlí domova?

BRATISLAVA 8. októbra (WBN/PR) – S príchodom zimných mesiacov sa postupne dostávame nielen na koniec kalendára, ale aj k problému, ako vykonávať obľúbené outdoorové aktivity počas nepriaznivého počasia. Ak ste si počas leta obľúbili bicyklovanie, máte už len málo času na plnohodnotné vykonávanie tohto športu. Našťastie ...

radoslavka

to ja zase obdivujem bezcov, lebo mne sa nechce behavat ked je vonku taka zima aj keby som bola neviem ako dobre oblecena :)

kajomija

teraz sa daju najst v pohode online videa s cvicenim, za ktore nie je nutne platit, no a staci cvicit. netreba mat doma nejake drahe cinky alebo co :) to sa da nahradit aj flaskami s vodou :) vsetko ide ked sa chce.

Ivka88

pohyb , pohyb a ešte raz pohyb!!! podľa mňa jediný recept, pretože na čo budem chudá, keď budem mať všetko ochabnuté

Sandruska

ja radšej získavam tú vysnívanú postavu pekne vonku na čerstvom vzduchu a na svojom obľúbenom dopravnom prostriedku - bicykli :)

kixx

donutit sa cvicit v pohodli domova je pre mnohych narocne, viem o tom svoje, tiez som mala snahu viackrat cvicit doma, ale neviem sa tak dokopat ako niekde vo fitku