Radoslavka
Musis chodit behat vzdy po kuskoch a pak si zvyknes ;)
Ako získať vysnívanú postavu v pohodlí domova?
to ja zase obdivujem bezcov, lebo mne sa nechce behavat ked je vonku taka zima aj keby som bola neviem ako dobre oblecena :)
Dobre je ist behat kazdy den
ja zase nedám dopustiť na svoju milovanú kolobežku
korona podla mna nakopla mnoho ludi k sportu, kedze moc ineho sa nejak ani nedalo robit
teraz sa daju najst v pohode online videa s cvicenim, za ktore nie je nutne platit, no a staci cvicit. netreba mat doma nejake drahe cinky alebo co :) to sa da nahradit aj flaskami s vodou :) vsetko ide ked sa chce.
pohyb , pohyb a ešte raz pohyb!!! podľa mňa jediný recept, pretože na čo budem chudá, keď budem mať všetko ochabnuté
@Sandruska súhlasím. Tiež nedám dopustiť na svoj milovaný bicykel - je to každodenný parťák www.cyklospeciality.sk
ja radšej získavam tú vysnívanú postavu pekne vonku na čerstvom vzduchu a na svojom obľúbenom dopravnom prostriedku - bicykli :)
donutit sa cvicit v pohodli domova je pre mnohych narocne, viem o tom svoje, tiez som mala snahu viackrat cvicit doma, ale neviem sa tak dokopat ako niekde vo fitku
BRATISLAVA 8. októbra (WBN/PR) – S príchodom zimných mesiacov sa postupne dostávame nielen na koniec kalendára, ale aj k problému, ako vykonávať obľúbené outdoorové aktivity počas nepriaznivého počasia. Ak ste si počas leta obľúbili bicyklovanie, máte už len málo času na plnohodnotné vykonávanie tohto športu. Našťastie ...