Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Názor na štvorku

Príspevok v téme: Názor na štvorku
stvorlistok12345

Dobrý deň, aký máte názor na štvorku, dva páry a vymenia si partnerov.
S priateľom chceme trochu experimentovať, aké to bude vidieť toho druhého s iným a také to okorenenie, že možno človek vyskúša s niekym iným a potom ho to už nebude lákať a nebude mať otázky aké to môže byť s niekym iným.
Môže to ublížiť nášmu vzťahu? Išli by ste do toho?

grilda05

ja by som do niecoho takeho nesla, par x ma partner potyril ze by sme mohli so zenou, povedala som mu z ako by sa mu pacilo keby to je este s jednym muzom, povedal, ze by mu to nebolo prijemne a od vtedy nepovedal ani slovo, mne by nebolo a jemu tiez nie priemne ze by sme mali sex s inymi....

Suprman

Ked to tak nenavidi, nech netrtka :-D ci ho niekto tak nuti, az to nenavidi, ze musi trtkat? Ma potrebu surovo nenavistne trtkat? Nech sa lieci, aby niekomu fyzicky neublizil.

Iist

Listocek a keby tu druhu ten tvoj nezne nebozkaval, ale iba by ju surovo nenavistne trtkaI, to by ti vadilo tiez? Ze iba bez citu len ciste kvoli potrebe.

robokop

,,dva páry a vymenia si partnerov"

Chápem správne, že ide o obľúbenú kartovú hru SEDMA?

Ja v tom nevidím nič zlé, ak ťa už nebaví hrať túto zábavnú hru stále s tým istým partnerom, môžete sa aj prehodiť s návštevou alebo rodinnými príbuznými....je možná aj verzia s troma ľuďmi, potom sa to nazýva ,,červený kráľ", tiež veľmi zábavné...

petroneta

čítala som o takomto. Jeden novopečený párik sa tak našiel, že to potom robil vo dvojici a potajomky a končilo to dvoma rozvodmi. Ak sa s priateľom v tejto sfére nudíte, zrejme ste sa ako pár nenašli a chyba je aj niekde inde.

Gadzik

Boze uz zmizni ty chora nymfomanka. Furt daka tema o sexe. Mas v hlave len sex, sex, sex. Chod na sexforum vypisovat.