Priatel a zaroven jediny kamarat

Príspevok v téme: Priatel a zaroven jediny kamarat
VPasci

Ahojte.Chodim s jednym clovekom.Ide o to,ze zisťujem,ze si az tak nerozumieme ako som si myslela. Problem je,ze ked ho necham,zostanem osamela,lebo nemam roky poriadnych priateľov,vsetky kontakty su len v rovine známych a k rodine nemam velmi citove puta.Mam aj dost stresove obdobie z inych veci(nechcem toto tu kvoli anonymite pisat).Uz som bola isty cas takto osamela bez nikoho a skončilo to tak,ze som skoro umrela na jednu chorobu a doteraz nie som uplne okey(fyzicka choroba).A ano,verim v Boha aj mam konicky.Jednoducho mam ale pocit,ze som v pasci a neviem ako von.

slobodnemaciatko

Srdce ti moze zlyhavat aj pri partnerovi, pri ktorom sa trapis. To srdce ti nieco hovori. A to, ze mu chyba laska. Pokial ti zlyhavalo, ked si bola sama, nehovorilo ti, ze potrebujes partnera, coho dokazom je, ze nie si s nim stastna. Hovorilo ti, ze ty sama sa nevies mat rada.
Stavias vztah na zlych zakladoch. Citis sa v pasci. Tu pascu si vytvaras sama.

dobreuz

Nikdy nepochopím tých ľudí, čo nasilu musia byť s niekým... Čo ste malé deti že sa neviete o seba postarať?

VPasci

Brala by som to ako vy kebyze nezazijem situáciu,ze ked som bola dva roky bez partnera a akejkoľvek opory skoncila som dost zle,skoro mi srdce zlyhalo a to realne,nie obrazne. Takze po tejto skúsenosti vidim život trochu inak.Uz tu niekomu zlyhavalo srdce?

Monami

Ahoj, bola som presne v takej situácii ako ty, až to dospelo do štádia, že bez neho zle, ale s ním ešte horšie. Držala som sa toho vzťahu zubami-nechtami, len aby som nebola sama, a nakoniec ma to aj tak dobehlo. Čím skôr sa rozídete, tým lepšie pre teba, aj preňho...nato prídeš až časom, ako som na to prišla ja. Keď budeš sama aspoň budeš mať príležitosť naučiť sa žiť sama so sebou a prestať byť na niekom závislá. A budeš mať nádej že, raz stretneš niekoho, kto bude tvojou voľbou a nielen tvojou jedinou možnosťou.

ahjaj

dokonalý súzvuk neexistuje. Ani Ty nie si dokonalá, a ani on. Niekedy ženy tolerujú maximálneho narcistu, a inokedy aj máličko stačí k rozchodu. Tak zváž, aký je, ako ho máš rada, a či si s ním vieš predstaviť budúcnosť.
Sama neostaneš ani po rozchode. Život je dlhý.

swistica

hm, tazko radit, ked nevieme co myslis pod tym , ze si nerozumiete. Moze to byt banalita i vazna vec.
To je tvoj zivot a musis si to rozhodnut sama. Netrufala by som si cudziemu cloveku napisat, ci sa ma alebo nema rozist.

petroneta

Povedz mu toľko, že ho máš rada ako človeka, ale nemiluješ tak, ako by si to vzťah vyžadoval. Žiadne také, že si s ním preto, lebo nechceš byť sama.
A po rozchode sa s ním len preto, že sa cítiš byť osamelá nekontaktuj.

Slabosko

Kokso, ak by mala byt so mnou nejaka baba len kvoli tomu, aby nebola sama a nie preto, ze ma miluje, tak by som strasne salel, ak by som sa to dozvedel.
Si normalna??? Preco mu tak velmi ublizujes? Povedz mu pravdu a odid od neho. Boze to su ale ake zle zeny teraz na svete...