ahojte, som baba mam 28 rokov, a velmi ma bolia bedrove klby a kolena. Je to uz dlhsi cas, niekedy citim len unavu ale pocitujem aj bolesti v klbe celkovo. pri chodi sa citim unaveno. mam sedave zamestnanie, no denne chodim po schodoch, cez vikendy som v zahrade na bike alebo sso psom, a venujem sa joge.
Je to nieco vazne?
28 rokov - bolesti klbov
Yanna, co myslis pod "dezinfikovanim mikroorganizmov v tele"? Je to nieco ine, ako branie antimikrobialnych doplnkov. Aku inu dezinfekciu-aktivnejsiu- si predstavujes.
Už som spomínala, že treba dezinfikovať organizmus. Je v nom veľa nežiaducich bakterii a mikroorganizmov, ktore spoôsobujú infekcie a zapaly a tie saprejavuju bolestami svalov, klbov. Ako inak ma telo "kričať" ked nie bolestou?
Doplnky ako spomina RNG su pasivnym postojom k problemu, takym jednodichsim, ale nie je to riešenie. Poznám to, prešla som tým.
Dezinfekcia a esteraz dezinfekcia organizmu je nutná pre odstranenie bolesti.
Precistovanie tela je uzitocne pre kazdeho, mali by sme ho robit vsetci pravidelne.
Ak nie je príčinou borelióza, bolesti kĺbov bývajú spojené aj s nie celkom dobrou funkciou obličiek.Preto je dobré roznymi sposobmi ich podporovať. Napr. v tomto období jesť čo najviac melónov.Poslúži aj šťava zo zeleru, petržlenu, dobré je doplniť selén či už stravou alebo doplnkami výživy.Obličkám pomáha aj brezové lístie, praslička, žihľava - urologické čaje atď.Na natieranie bolestivých kĺbov je dobrý ľubovníkový olej...
Cely problem je v tom, ze odrazu ma plno mladych ludi reumaticke a ine problemy, ktore boli na ich vekovu kategoriu predtym velmi zriedkave.
A posledne sa uz lekari priznali(Lancet, JAMA), ze su statisice novych pripadov, nevedno presne kolko, lebo sucasne metody zistovania nezistia vacsinu pripadov(B.b a chlamidii).
A tieto su okrem ineho spojene so zapalmi klbov-to je tato tema.
Preto spominam doplnky na tento problem a co sa tyka ceny, liecenie v kupeloch je poriadne drahe v porovnani s cenou doplnkov.
Ono sa to zda lacnejsie, ked to plati poistovna a stat, ale vsetky tie peniaze pochadzaju z vreciek ludi, stat a poistovne si ich od ludi zoberu, tj ludia za to tak ci tak zaplatia.Nic nie je zadarmo.!
To urcite nie, ani ak by boli chlamýdie a pod. svinstvo.Ja som to navrhol vzhladom na potiaze, ktore opisuje.
Na boreliozu Dudince nepomozu.
martin_p AJ PRE pr managerka skuste ist na liecenioe na 3 tyzdne. Rehabilitacne cvicenia doma to nie je ono. tam by ti to malo byt ucinnejsie, s posobenim liecivej vody. Skus v Dudinciac alebo v Tren. Tepliciac.Ja mam roky tie potize a je to poznat. Ale radsej chodte do DUDINIEC. Nech vas posle lekar. Platite ubytovanie. Rehabilitaciu plati zdra. poistovna.- je to asi 4-5 tisíc.
ahojte,
ja mam tiez problém s kĺbmi. Mám 19 rokov a viac krát za den nie som schopný prejst ani po schodoch pre bolest v lavo bedrovom klbe a v kolene. Pred 7 rokmi mi operovali lavu nohu v clenku (problémy som mal od narodenia) a bolest v klboch je vraj nasledok pouzivania barlí a deformácie drzania tela, co tiez sposobili barle a neschopnost chodit - predsa len, ak Vám operuju clenok, nie je to boh vie co. V rodinnej anamnéze mame bolave klby a kolene, ale podla na v devetnastich rokoch mat takyto problem je dost neprijemne. Už 19 rokov som pod dohladom ortopeda v BA a ani on nevie co robit. Jediny recept je oddych, lezanie ...
pr...asi predsa ide o krčnu chrbticu-vyhľadaj akupunktúru,tá Ťa zbaví týchto problémov!!