ahojte uz par dni mam taky dost bolestivy problem ukrtune ma boli tesne pod rebrami na pravej strane.....z coho to mzoe byt ??ta bolest je neznesitelna
Ukrutna bolest :(
len jednemu nechapem preo to tak "samo" zacalo ze repco to hend aj neprestane
uz som aj zacala uvazovat o moznosti ist za lekarom ale asi svoj strach neprekonam nikdy:(
Nechcem byt impertinentny, ale su ludia, na ktorych sa hodi slovo masochista. Ti sa vyzivaju v trpeni, zopar som takych uz stretol na niektorych temach, ked sa na mna oborili, ako si dovolujem ich pripravit o ich problem...
Dufam, ze to nie je tvoj problem, robicmacicka a pojdes co najskor k lekarovi na vysetrenie.
Na akutne problemy potrebujes lekara.
Ak by si mal zlcnikovy zachvat, ten uz mal za ten cas prejst.Nepocul som o takom, ktory by trval tak dlho.
Pre istotu zatial drz dietu tj par dni sa vyhni bielkovinam-vsetkym(maso,syry, vajcia) a inym sposobujucim zachvaty(kava, kakao, mastne veci)
Hodne pi.
Ak ti diagnozuju zlcnikove kamene, prirodzeny sposob rozpustenia je silny caj z andskej rastliny Chanca piedra, denne varit caj z polievkovej lyzice kopcom byliny a postupne cez den pit.
Dlzka rozpustania je 4 az 8 tyzdnov.
Ak mas problem z pecenou, najdi si v teme pecen protokol Dr.Berksona.
Ak su to ale problemy z medzireberneho svalstva(natrhnute) alebo dolamane rebro, tak to treba adresovat podla potreby(enzymy,protizapalove, mukosacharidy, mineraly)
Na pravej strane pod rebrom, to môže byť pečeň,alebo žlčník. Rada: navštiv lekara, tu Ti asi nikto nepomoze.
tak oddychuj a uvazuj o tej navsteve lekara. Bude to najlepsie
ahojte tak ja diem oddychnut a prosim pekne na kolenach dajte nejaku radu ako sa toho zbavit lebo fuckt neviem ako dalej
hm na kupanie cas nie je hoci robim pri vodnej nadrzi a strava stale taka ista
to asi nebude ono..kupanie v jazere,v bazene, ina strava ? (to len tipujem, ale asi to nikam neposunie)