Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ukrutna bolest :(

RNG

Nechcem byt impertinentny, ale su ludia, na ktorych sa hodi slovo masochista. Ti sa vyzivaju v trpeni, zopar som takych uz stretol na niektorych temach, ked sa na mna oborili, ako si dovolujem ich pripravit o ich problem...
Dufam, ze to nie je tvoj problem, robicmacicka a pojdes co najskor k lekarovi na vysetrenie.

andie

robicmacicka, to radsej budes tyzden trpiet ako by si zasla k lekarovi? keby si mala zapal slepeho creva, tak uz asi nie si na tomto svete a to by si ani nemusela vracat, stacila by bolest na pravej strane.. boze, daj mi silu pochopit niektorych ludiii.

RNG

Na akutne problemy potrebujes lekara.
Ak by si mal zlcnikovy zachvat, ten uz mal za ten cas prejst.Nepocul som o takom, ktory by trval tak dlho.
Pre istotu zatial drz dietu tj par dni sa vyhni bielkovinam-vsetkym(maso,syry, vajcia) a inym sposobujucim zachvaty(kava, kakao, mastne veci)
Hodne pi.
Ak ti diagnozuju zlcnikove kamene, prirodzeny sposob rozpustenia je silny caj z andskej rastliny Chanca piedra, denne varit caj z polievkovej lyzice kopcom byliny a postupne cez den pit.
Dlzka rozpustania je 4 az 8 tyzdnov.

Ak mas problem z pecenou, najdi si v teme pecen protokol Dr.Berksona.
Ak su to ale problemy z medzireberneho svalstva(natrhnute) alebo dolamane rebro, tak to treba adresovat podla potreby(enzymy,protizapalove, mukosacharidy, mineraly)

optimista

Na pravej strane pod rebrom, to môže byť pečeň,alebo žlčník. Rada: navštiv lekara, tu Ti asi nikto nepomoze.

robicmacicka

ahojte tak ja diem oddychnut a prosim pekne na kolenach dajte nejaku radu ako sa toho zbavit lebo fuckt neviem ako dalej