aby prvý sex nebolel.......

zufala

Cha, ahoj, ja mam podobny problem, akurat, ze my sme to uz skusali asi tisickrat a nic.. pozri si v sekcii sexuologia temu "prve milovanie- ako sa tam ma dostat". verim, ze vam sa bude darit lepsie, lebo ja uz mam pocit, ze ked to uz pomaly za rok nevyslo, tak to nepride nikdy.. Aj som sa o tom s priatelom rozpravala a uz by mi ani nevadilo keby si to rozdaval s inou a bol by stastny, ze ma sex.. Ja som uz normalne nasrana.. Uz som kvoli tomu preplakala tolko casu, ze fakt neviem..

jerry

moc nad tym rozmyslas ak je skuseny v sexe tak nebude. a co ked ta to boled nebude hm a robis si zbitocne starosti?

jerry

VIES vsetko je o komunikacii ak to partner nevie ze si panna tak mu to povedz to neni hamba a on bude le nrad ze priatelku ma ´pannu. A ak vie ze si panna tak mu len pripomen ze nie si skusena a ze sa bojis toho ze ta to bude bolet.

jerry

moja baba bola tiez panna a tiez sa bala. ja osm jej povedal nech sa necha mnou viest ak sa boji ze neico zbabre a tak mu to povdez ze proste si panna a nemas skusenosti ak je chapavy tak bude opatrny.

ginger

pozri....ja som sa toho tiez tak strasne bala a skoro som zato prisla o chalana..no teraz je to ine :)..vsetko je jak ma byt a uz ma to vobec neboli...a teraz ho stale len otravujem :)))...tak sup do toho..

jerry

vladimirka
neboj nesimes na to mysliet musis sa odovzdat slasti a rozkosi neboj vyjde to nemysli na to ze nie mylsi pozotivne ak chces pokecat viac mozes mi napisat na pokec a dam ti moj nick