cavte vsetci. Mam 17 rokov .Netulam sa po baroch ani neflakam po meste(zbytočne),hnusí sa mi atmosfera aka v baroch vládne, i vacsina ludi co tam chodia- naviem si pomoct.Pripada mi to tak velmi plytke,nemoralne-ako sa tam baby pretrcaju ktora ma vascí vystrih,...Nedavno mi jedna fakt inteligentná osoba povedala, že je to síce fajn, no možem mat problám s hladanim/ najdením si životného partnera. Nechapte to tak ze mi teto "problém " neda spávat, ale velmi by ma zaujimal vas nazor.moze sa mi tento ANTIBAROVÝ postoj raz v zivote vypomstit? PROSÍM ZAREAGUJTE. Za vsetky dotazy dakujem!
odpor k barom
určite nie,preboha!ani ja nechodím bary,neznášam ich,takisto tých ľudé a tie baby namyslené,vacsinou malé kurvičky 14 ročné...ja som si chalana nenašla v bare.našla spom si športovca,čo je oveľa lepšie ako dákeho z baru,čo fajčí a pije.moj nerobí ani jedno z toho.a tí chalani z barov sú podla mna totálny debily,ožierajú sa,sú to ešte nevyvinuté decka,do pekla!
Ani mňa nebaví behať po baroch, ale ten hlboký výstrih sa mi na babách páči! :-)))
ak bude tvoj antibarovy postoj prilis fanaticky, tak sa ti naozaj vypomstit moze. ako kazdy fanatizmus.
ale inak bud pokojna, velka skupina ludi nema rada bary, a medzi takymito ludmi je aj tvoj buduci partner.
Netrap sa tym, v bare by si asi tazko mohla najst dobreho partnera.Tvoj postoj ti nemoze uskodit,prave naopak.
Ako sa ti môže vypomstiť antibarový postoj??? Buď rada, že rozumne uvažuješ. Poznám však pár vzťahov kde parnteri večer zalezu každý do svojho baru, resp. reštiky a to ich baví lebo nepoznajú aj krajší zmysel a naplnenie života. A všetko je to dosť povrchne aj tie,,barové vzťahy,, si myslim Je to len môj názor. A ešte dodám, mam synov v tvojom veku ale vedia si najsť mnoho zálub mimo baru aj ked kamarati sa ich snažia sem tam nalomiť. Takže je viac takých mladých uvažujúcich ako ty.
Alternatíva srdečne ťa zdravííím som rada keď ta tu vidím ale už sa snažím skôr čítať a sledovať. Aj pán RNG-vaše príspevky a rady čítam tíško a so zaujmom tiež ďakujem.
ani ja nechodim do barov...no obcas,ale len ked je velmi dobra partia.Lebo inak sa to tam aj mne hnusi.
A myslis, ze Tebe by partner, ktory ma rad bary, vyhovoval? Mozno lepsie si porozumies s clovekom, ktoreho stretnes v posilnovni, na koncerte, v kniznici, atd. Cize ziadne nervy, "nemat rad bary" je uplne normalne pre mnohych :D
Nemyslim si, ze sa treba flakat po baroch, aby si clovek nasiel partnera. Nie kazdy chodi do barov, ba dokonca vacsina nechodi ani z vasej generacie.