Takže...pracujem v prostredí kde číha nebezpečenstvo resp sa môže stať že ma tu môže niekto ohroziť, alebo mať problém s opitými a podobne, som si toho vedomá a neriešim to ale naši klienti/hráči áno...neviem teda prečo, ale často počúvam môže sa ti toto a hento stať prečo majú potrebu má znepokojovať a to takí s ktorými problém nie je ale nebaví ma to počúvať, len chcem vediet kôli čomu to hovoria, díky
Otázka na prácu kde robím
Matriska lebo ma to v tej chvíli nenapadne :D ale áno už sa to inak chystám opýtať hneď ako sa to zopakuje u niekoho :D
Preco to vobec vnimas? Tak sa ich spytaj ci teda mas podla nich odist :)
Pacient9 akože zato že denne prejdú 10 herní a semtam sa tam niečo udeje tak ja akože mám byť na ihlách? My sme dobre zabezpečení tak neviem čo majú niektorí za problém mi o Tom rozprávať :D aj mňa napadla už myšlienka rôzna , ale však kým tu som si to nemôžem pripúšťať alebo privolávať a neviem načo to vôbec riešim práve tí čo mi to povedali sú na porovnateľnej úrovni medzi sebou...ale šak možno vidia že sem nepatrím ...robím tu len zatim
lorQa hej môže ale čo mi je divné tak mi na nejaký čas vŕta v hlave
Nevšímaj si to, nech si hovoria čo chcú. Veď keď si si raz toho vedomá tak ti to môže byť jedno
niektore reakcie su fajne vyplody. kde na to chodite?
nenapadlo ta, ze oni maju viacej skusenosti/vacsi prehlad v oblasti, v ktorej pracujes?
to ze ty si myslis, ze je tam bezpecne a este sa ti nic nestalo, neznamena, ze je to tak aj naozaj.
problemom je to, ze kazdy automaticky mysli hned na to najhorsie :/
....
Zdravý koláčik robim v herni a veľa ľudí tu radšej ani neriešim lebo sú to pacienti
Je to možné..preto najradšej neprichádzam do kontaktu pokiaľ sa dá...málokto vám niečo dobré zo seba dá...a hlavne keď vidia že ste dobrý človek
keby sme vedeli kde robis a co ti hrozi, tiez by sme ti to mozno povedali, logicky zaver.