Uz dlhsie ma trapi, ze mam hlavne na nose plno upchtych porikov...Co mam s tym robit? Uz mam po krk vselijakych vyrobkov, co vobec nepomahaju..Nepoznate nahodou nejaky recept na nejaku pletovu masku, co sa da spravit doma, alebo nieco podobne??Dakujem za pomoc...
Upchate pory - co s tym?
urcite netreba plet cistit 2-3x denne. to praveze vedie k supinateniu tvare a vysusaniu. staci raz za den vecer odstranit makeup a rano netreba uz drhnut tvar. staci oplachnut.
chcem sa este vyjadrit k teme ze OLEJCEKY nie su dobre na zmiesanu a mastnu plet. NIE JE TO PRAVDA!!!Mnohe baby si myslia, ze ked je pokozka mastna, treba ju drhnut, cistit a vysusat. Cim dosiahnete este horsi efekt:( ze zlazy zacnu produkovat este VIAC A VIAC MAZU koli vysusaniu.
Plet treba cistit 2-3krat denne. Nesustredovat sa pocas celeho dna na nu. tym vas to laka stale viac a viac spekulovat, vytlacat a devastovat si plet.Treba zvolit aj vhodny make-up. nie velmi husty. ja som napr. velmi velmi spokojna s www.bugy.sk
a BEZPODMIENECNE SA VYVAROVAT PUDRU - ktory sice zmatnuje plet, ale viac a viac upchava pory, ved aj pokozka potrebuje dychat.(samozrejme pri podujatoach, slavnostiach raz za cas nezaskodi vyzerat genialne a pouzit ho ale nie denno-denne:)
Ahojte babule:) mam podobny problem ako vy. Mne jedna znama odporucila do denneho rezim zaradit obycajny a hlavne lahko a lacno dostupny CITRON:)rano ked vstanem si vycistim plet pletovou vodou(samozrejme,nesmie obsahovat alkohol!!!)Potom parkvapiek citronu s rovnakym pomerom vody nanesiem na plet tamponom:)nezmyvam!!necham vstrebat!!pory su fuc!!!neskor cca 10min. nanesiem detsky olejcek Avril a potom make-up.(vecer sa odlicim, a tiez nanesiem citron s vodou.mozem odporucit aj vybornu pletovu masku: rozslahane bielko s citronom.nechate posobit cca 15min.a zmyjete:))
VYSKUSAJTE!!!
pravy bio kokosovy olej si kupis aj v dm drogerii, alebo ked ho chces objednavat z netu tak si to zadaj do googlu a vyhodi ti plno stranok.
a kokosovy olej upchate pory nezlikviduje. iba hydratuje plet, ale na upnchane pory nema ziadny ucinok
Ska, odkaz bol odstraneny. Nedas este raz? A pomaha ti ten kokosak? :-)
AHojty ja mam tiež podobný problem ako vy.Stále mi nedávajú "spávať" upchaté póry už som všetko možné vyskušala ale nič mi nezabera.Najviac ich mam okolo brady.Neviete mi poradiť čo by mi pomohlo čo je účinné na upchaté póry?
ahojte ja mam taky isty problem ako Ty poliewoocka, strasne sa mi upchavaju pory, celu tvar mam ako jednu krupicku a na dotyk je taka drsnejsia, ziadne naznaky hladkej pleti...:(pravidelne chodim ku kozmeticke ale ta mi s tym nespravi nic, idem na to cistenie, jeden den je to pekne no potom zase to iste dookola, aj pri koznej som bola a ta mi nato dala zineryt, kt. mi nepomaha...:(takze pomaha kokosovy olej? da sa kupit v lekarni? dakujem
Inak, kokosak je kvalitnejší, ak vonia. Ja som mala aj ten, čo dala link Lucinka, ten nevonia, je taky obyč. Najlepší bol z USA z Puritais, ten čo mával RNG, ten bol super no a teraz čakám na ten, čo som davala ja link, vraj vonia, tak som naňho zvedava. Ale inak, aj tie obyčajnejšie kokosaky nie su zle, su dobre.
Ja som toto leto skušala kokosak aj na opalovanie. Super ochranil. Myslim, že RNG vravel, že sa treba pretrieť každé 2 hodiny. Mne to 2 hodiny v pohode vydržalo. Kokosak som si preliala do rozprašovača, takže sa super nanáša. Nevyhodou, je že je to olej, čiže troška mastnejši. Ale pokožku som po tom mala perfektnu. A super je, že si nemusite davať tie chemické OF, ktoré nie su najzdravšie.