JA:21
ON:25
Ahojte baby. Mam problem priatel chce stale somnou sexovat aspon raz za dva dni a ze ho strasne vzrusujem....no mna to stale nebavi...stale ma prosika o oralny sex ale mne ten oralny sex vadiii neviem preco....Sme spolu rok a strasne ho milujem bojim sa ze ho stratiiim... Nejake rady od skusenejsiich ?
Priatel chce castejsie sex ako ja...
len mu daj, však si to zaslúži
Je doplnok pre zeny, ktory posobi povzbudivo na sexualnu cinnost, nazyvaju ho niekedy zensky zensen. Je to angelika sinensis=Dong Quai a davka je 2x500 mg
kramy neodbiju kazdeho :)
no ja som este nevidel chlapa ktory by to nechcel vzdy ja sa priznavam. ja by som to robil vzdy ale zeny to maju trosku ine . jedine co ho odbije ze mas kramy.
Ani nevies, ako ta chapem. Od veku to nezalezi, su taki, ktori to chcu od puberty po starobu a potom taki, ktorych to nejak specialne neberie a nebralo nikdy. Najhorsie na tom je, ze mu robim kvoli tomu sceny, nakoniec to nebude chciet robit uz nikdy...jerry, tolkokrat som skusala tvarit sa, ze sa nic nedeje, aby som aspon raz za tie 4 roky, co spolu zijeme bola ta, ktora ho odmietne...Ale ja sa stale nastvem, ked to trva dlhsie a to odutie sa je na mne vidiet. To samozrejme rozculi aj jeho a mame potom tichu domacnost. On je perfektny, aj sa so mnou pomazna, hovori mi pekne, a ja sa hanbim ako pes, ked si predstavim, ze najradsej by som nanho skocila:(
tesorino, ja studujem, momentalne mam prazdniny, on, samozrejme, chodi do roboty, jasne, ze chapem, on nas zivi, na nom je vsetko, ja som tiez unavena, ked pridem vecer zo skoly, ale ocakavam, ze hned v sobotu rano nieco bude a ked nie, tak sa urazim a papulujem a tak...Spravam sa hrozne, neviem to potlacit, dobre je len vtedy, ked sa so mnou zase pomiluje. Povedal, ze on sa nebude pretvarovat, ze ma na to chut, ked rano vstane a trebars ho boli hlava alebo mysli na ucty a podobne. Inak je ale perfektny milenec, ved preto to chcem:(((
No, tak to ti závidím... ja som tiež tá, ktorej to chýba viac ako môjmu priateľovi a medzi nami je tiež podobný vekový rozdiel, ja mám 19 a on 23. Som na tom podobne asi ako emala, nakoniec sa naštvem, otočím na druhú stranu a nechám to tak, on si zaspí a ja sa pre to jedujem... niekedy je to také nespravodlivé...
skus sa s nim o tom porozpravat.mozno je to stereotip,stale o tom istom.skuste spolocne vymysliet nieco nove,milovanie v sprche,vo vani...uvidis,budeto nie co ine a bude vas to oboch bavit.
tak to skuste opacne neprejavujte chut na sex proste majte v pazi ci si vsminu zmenu alebo co. mozno ich to otravuje ked ich nutite alebo co. Ja nastastie mam super partnerku co to chce aj 3 krat dennde
emala, aj ja som ta co to chce viac,ale chapem to moj manzel je cely den v praci a pride vecer domov unaveny a ja ho este otravujem.ale povedala som mu to a on sa snazi aby to bolo co najcastejsie.nema aj tvoj partner tazku pracu a preto to nechce tak casto??