Tak ako? Uz som sa mu po roku 3x ozvala ale nic z toho je to marne :( je mi vsetko luto a chcem vratit naspet cas :(
Ako ziskat naspet svojho ex?
myslím, že keď ste už rok od seba, tak by si mala na neho zabudnúť a sústrediť sa na iných chlapov...
ahjaj nevnimam to idealizovane ale dostala som sa do stadia kedy zacinam porovnavat sucasny vztah s tym minulym.. co som teda nikdy nerobila ale bohuzial vnutorne to porovnavam a nezmozem s tym nic.. jednoducho vidim ze mi bolo lepsie s byvalym.. mali sme omnoho viac spolocneho mali sme si co povedat boli sme spolu 3 roky.. tento sucasny vztah trva 3 mesiace a vidim ze ma nenaplna.. zaciatok vztahu ma byt krasny ale v tomto pripade sa to niako stratilo... proste to neprezivam je to o nicom.. mam chut to skoncit.... :( proste aj ked byvaly.mal chybicky to iste aj ja... vidim ze mi bolo lepsie.. chcela by som to vratit spat ale neviem ako... z jeho pisania je citit taka neutralita.. proste odpise ale to je vsetko nic viac... a ak ma to stve aj po tak dlhej dobe tak za par rokov sa zblaznim lebo mi to stale bude vrtat hlabou ze co by bolo keby sme boli spolu... ptoste neviem z tohto vyjst...
ked ste sa rozišli, boli na to nejaké dôvody. Rešpektuj, že by tam boli naďalej. Také znovuobnovené vzťahy málokedy prežijú, akurát si aktéri stihnú ešte viac ublížiť. Navyše Ty vnímaš s odstupom času zrejme ten vzťah riadne idealizovane.
dalšia ubožiačka, bez štipky sebaucty, čo tak vymazať jeho čislo, zablokovať ho na FB, a žiť svoj život dalej...? on si spokojne žije ten svoj bez teba... nevnucuj sa, ! Neklop na dvere ktore sa už zavreli nič nove tam nenajdeš... nie je čo riešiť... bude sa na tebe len smiať spolu s kamaratmi, ked sa budeš pred nim zhadzovať