Priatelkin problem a ja

Príspevok v téme: Priatelkin problem a ja
neukojeny32

Mam priatelku uz dva mesiace a pokusali sme sa o sex uz styri krat a neuapesne. Ona ma 21 ja 32 nemam ho extra velkeho ani hrubeho no napriek tomu je problem sa do nej dostat. Ona nie a nie zvlhnut a vzrusit sa. Tvrdi ze panna nieje a ze ten problem ma stale. Ja som vzruseny a ona aj ked ju drazdim nic. Nevlhne skoro vobec. Drazdim jej vsetky erotogenne zony a s nou to nic nerobi. Je sucha ako po prechode zena. Taka mlada by mala vhlnut za par sekund a ona nic. Pred nou som chodil so starsou mala 35 a zvlhla uz ked sme sa

neukojeny32

Ake otazky normlane ideme na vec, boze ako dvaja ludia ked aa idu milovat su vzruseni tak aky stres. Ona vyzera byt vzrusena ale dole nieje.
Nestresujem, len ma stve ze nic z toho prakticky nemam..

Lollka

Asi na to ides zle. Moc tlacis na pilu a davas jej to cele za vinu tak je jasne ze sa potom zle citi, ma stres a nezvlhne uz vobec. Keby si to nekomentoval ale vytiahol lubrikant a pouzili ho pricom by si k nej bol mily a nezny tak by sa postupne uvolnila. Ty jej miesto toho davas otazky preco nevlhne a prejavujes s nou nespokojnost tak je v strese stale viac a pri tebe nezvlhne uz nikdy. Ona potrebuje laskaveho trpezliveho partnera, ty pre nu nie si ten pravy.

neukojeny32

Takze ked sa pri mne nedokaze vzrusit tak ju nepritahujem ?
Ved dobre vyzeram. A nemam ho maleho je normalnej velkosti bezny priemer

cloo

Je možné, že ťa úprimne nemá rada, tvoje dotyky sa jej hnusia, teda nemá chuť na sex s tebou a je s tebou len pre peniaze, keď si o toľko starší. Dával by som si na ňu pozor.

qualitatsexo

skus drazdit dlhsie nez par sekund... necakaj ze hned zvlhne, drazdenie chce svoj cas, u kazdeho je to inak, tak ak mas mensieho necakaj ze ak ju par sekund podrazdis, hned bude vlhka. stretla som sa sama s tym u muzov s mensimi, ze drazdia rychlo, ako keby im utekal cas. atd.mozno aj sama ma problem zvlhnut....ti, co maju vacsich, idu hned suverenne na vec, trochu nalubrikuju naslinia a neriesia, nech len zasunu.. to je tiez o nicom, dost sebecke...myslia ze maju velkych tak je vsetko ok. vobec to nieje o tom, je to vsetko o technike, spravani sa k parnerke...ti s mensimi mi pridu ako mali hladni psici, prehnane pri tom vzdychaju a snazia si dokazat, ze su borci, (pochopitelne, ked maju mensi nastroj) na vsetko idu tiez rychlo. chlapi spomalte, zena nechce jebacku ale kvalitny sex

neukojeny32

Prepacte odoslalo mi slor temu nez som dopisal :D
Takze ta pred nou zvlhla uz ked sme sa rozpravali o sexe, drazdili a bola vzrusena a tato nic.
Ako je mozne ze mlade ziena nevlhne aj ked pannou uz nieje a starsia po 30tke bez problemov sa vzrusi?
Skusal som aj vibrator na nu a nic, prstami sa dostanem ale penisom nie. Lizem ju hladim a nic. Tu pred nou som ani drazdit nemusel a bola pripravena a ta nic.. Co mam robit?
Lubrikant nechcem stale pouzivat necitim pritom nic len mliasanie a uzitok ziaden asi ho davame vela alebo co..