Ahojte.Volam sa Martina a mam 36rokov.Moj syn je prave v obdobi dospievania a maly sme velmi caste nezhody.Aj ked niekolko krat spravil nieco cim si stale viac a viac znizoval moju dvoveru tak som sa rozhodla nieco s tym spravit.Nedala som mu dlhy trest,prave naopak.Mohol chodit vonku do 21:00 a teraz moze do 22:00.Davala som mu takisto caste domace vezenia a tresty a teraz som mu slubila ze mu nedam ziaden ale ked spravi nejaku chybu,tak sa o tom porozpravame.Taketo rozhodnutie som ucinila pred cca pol rokom.Odvtedy sa syn velmi zmenil a nestalo sa mi ze nieco vyviedol ako v minulosti.Podla mojho nazoru si ceny to co ma a to si urcite bude aj kazdy "pubertiak" a nechce to stratit.je ku mne ovela milsy a uz sa skoro vobec nehadame.Skuste to aj vy s vasimy detmi ak mate tento problem,pretoze si myslim ze vela matkam sa tento problem vyskitol a dlho si nevedeli dat rady tak ako ja..verte mi,pomaha to.
MATE PROBLEM SO SVIJIMI DOSPIEVAJUCIMI DETMI?VYRIESENE!!
ale treba pochvalit za dobry psychologicky postup:)
no na to ze ma 36 rokov je to celkom hanba taky pravopis taky clovek mi radit do zivota nebude =)))
suhlasim... myslienka je pekna ale ten pravopis priserny... nechapem ako moze dakto urobit take hrubky... sme my to ale narod...
sorry:DDD ale fakt sa nemozem zdrzat smiechu:DDD
ty brdo.Taky pravopis som uz davno "necitala":DDDDDDDDDDDDDD