Prečo je priateľ so mnou, keď nie som jeho typ?

Príspevok v téme: Prečo je priateľ so mnou, keď nie som jeho typ?
Nestastnaa2

Preco je so mnou ked jeho typ, ako mi sam vravel, je baba s cervenymi alebo vyrazne hnedymi az do cierna sfarbenymi vlasmi, modrooká, nižsia o hlavu odomňa a trošku tučnejšia, ale nie moc. Taka ze ani chuda ani tučná.
Ja mam zase svetle hnede vlasy, zelene oci, som vychudnutá a mam 164cm a jeho typ sú tie do 160 ako vravel. Je pravda ze ja vobec niesom ziadna krasavica, a co sa spravania tyka tak som skor tichsia ale pri nom sa viem obcas odviazat. Preco je teda so mnou ked absolutne nie som jeho typ? Chystam sa ho to aj opytat ale bojim sa

blindlove

neponižuj sa, maj sebauctu a rozid sa s takým idiotom...!
je s tebou len preto aby s niekym chodil, lebo je to "In" byt single nie je "in" .... a akonahle spozna zenu "jeho typ" ver tomu ze na teba sa v momente vykasle....
maj sebauctu, vykasli sa na neho...

zalud

Podla toho ako opisuje svoju idealnu frajerku, nevyzerala nahodou tak jeho byvala? Mozno sa este nezmieril s rozchodom a tak chce podobnu ako bola ona lebo taky opis presny ze cierne vlasy nizka postava modre oci atd. to je dost vyberavy vkus..

Lollka

Je s tebou pretoze nic lepsie nezohnal a si lepsia nez nic. Vela chlapov to tak robi a ked stretnu nejaku krajsiu, sucasnu odkopnu. Inak nechapem preco si sa s nim davala dokopy ked si vedela ze nesplnas ideal jeho krasy v nicom. Nepacis sa mu, uz sa ta snazi aspon ciastocne menit, zacina to farbou vlasov. Keby ta lubil je mu fuk ci mas vlasy svetlohnede alebo cierne. Mozno mozes zacat nosit aj kontaktne farebne sosovky aby si mala tu jeho vysnivanu farbu oci ale s vyskou nic nespravis. Ja by som si nikdy nezacala s chlapom ktory by mal taketo vysoke naroky na vzhlad partnerky, toboz ak by som ani jednu nesplnala. Chlapovi co za nieco stoji nebude tak chorobne zalezat na vzhlade ale na vlastnostiach a na tom, ci sa k sebe povahovo hodite a rozumiete si.

0v4cka

lol kolko takych beha po svete? sak si len o 4 cm vyssia ... akoze malokto ak vobec niekto si takto presne vysniva parnera a potom ho aj najde a este aj nabali

Nestastnaa2

No on mi to vravel este na zoznamke ked sme si pisali a vtedy sme sa este nevideli. Az ked sme sa stretli sme sa prvy raz videli, 2 mesiace sme boli kamarati a potom sme spolu zacali chodit. Az to o tej farbe mi povedal nedavno a navrhol ci sa nechcem prefarbit

rudulik

Nevazi si ta. Keby ano, nehovoril by ti,ze sa mu paci iny typ zeny. Keby ta lubil, ty si pre neho najkrajsia na svete.