Ahojte, mám veľký problém ktorý mi dosť vadí. Mám 13 rokov, a 3 mesiace. A chodím do 8 ročníka. Vždy keď sa zoznámim z niekým novým, tak si povieme koľko máme rokov a tak, a ke´d ja poviem že mám 13 tak sa čuduje. Každý mi tipuje tak na štvrtačku :( . Nemám žiadne prsia, začali mi už sitce rásť, ale veľmi málo. A Výšku mám len 145 :( A váhu 38. Prosím pomôžte mi čo mám robiť? Nebude to tak stále?
Mám 13 a vyzerám na 9. Ostane to tak?
Ja ked som bola cca v tvojom veku vyzerala som nielen mladsie, ale este si ma mylili s chlapcom napriek tomu ze som mala dlhsie vlasy, povazovalu ma za dlhovlaseho chlapca. Tak si predstav ako mi asi bolo a ako som sa citila. Az neskor ked som prekrocila cca 15 rokov som zacala vyzerat dievcenskejsie. Tak bud rada ze vyzeras sice mlado ale nie jak chlapec :)
Niektore dievcata uz v 12-tich vyzeraju na 25, maju velke prsia a starsiu tvar ale ver mi, nie je o co stat. V 20-tke vyzeraju na 30+ a dost vyzito. Ty budes v 30-tke vyzerat na 20, v 40-tke na 30 bez nejakych plastik a uvidis jak to ocenis. S vyskou to nesuvisi, vysku dedis po svojich rodicoch tak sa pozri ako su vysoki oni a priblizne do takej vysky narasties aj ty.
To je uuuuplne v pohode. Pokial mas len 13, tazku hlavu si z toho nemusis robit. Ja mam napriklad spolubyvajucu, ktora ma 24 a ked dosla prvy den tak som si myslela ze ma maximalne 15 rokov, co mi prislo divne. Ked sme minule isli na vino do mesta, tak si od nej pytala casnicka obciansky ked isla objednat. Cigarety jej taktiez bez obcianskeho nechcu predat. A vravela ze ona mala vzdy s tymto problem, ze aj ked bola mladsia tak jej typovali aj o 5-6 rokov menej, co uz je extrem podla mna. Ale naozaj vyzera velmi mlado ako take male dievcatko. Aj ked sa namaluje a oblecie na damu, da stekle, tak vyzera max na 15 rokov. Takze podla mna sa to nezmeni, vzdy budes vyzerat mladsie, prosto si taky typ a nic s tym neurobis. V budunosti to bude pre teba vyhoda ked budes starsia.
yucon story ja som o tom presvedčená že to tak nezostane :) Mám pocit že to už pomalým veľmy pomalým tempom, ale začína .-)
ja vie je to fakt divné a trapné, ale ja nechcem byť zlatá ale krásna. A ´dakujem vám za rady už mám 146 cm. A niekto mi konečne tipol 12 (aj ked mám 13) A prsia sa zvečšili asi len trošinku ale aspoň niečo.
Buď šťastná, keď budeš mať 50 bude chcieť byť 20 ročná.
Je to tak a zostane to tak. Bud to suvisi s karmou, teda ze na tej karme neico je,ze neico ako karma naozaj funguje:ti mladsi,tym to trva vsetko dlhsie.Dlhsie ziju neskor utekaju,vaicej si musia odtrpet.Jednoduchp musia,su na to predurceni. Je to tak a zostane to tak.
Ahoj, nič si z toho nerob mne sa stalo pred par mesiacmi ked som otvorila postarke a hned sa ma opytala ci som dospela a to mam 19. A ona ze vyzeram na 10 :-D to mi teda dala :-D a potom rychlo zahovorila ze vyzeram na 14nast :-D co uz no :-D ludia sa strapnia sami :-) aj sa mi take stalo ze velice sa ma jeden opytal ze do akej triedy chodim ze do 8? A vtedy som mala akurat maturovat :-D. Ked to hned zistia ze uz som dospela tak sa zacnu strasne cervenat :-D haha :-)
to sa este upravi neboj sa...este len prichadzas do veku kedy sa budes "formovat"....
Neboj sa, nezostane to tak. Aj prsia budú, aj výska bude a o par rokov ti to bude uz len smiesne, za ako si sa trapila nad takymi vecami volakedy. S tou vyskou to moze byt aj geneticky dane, ze budes priblizne ako tvoji rodicia. Vo vseobecnosti pozorujem uz dlho, ze dievca je vzdy o par centimetrov vyssie ako jeho mama. Naozaj.