Moze bit frajerka tehotna kes sme spolu spali 2 tizdne po menzese??? Vtedy by mali byt neplodne dni, nie? Uz jej to meska asi mesiac aj pol...Bojim sa, sme este mlady´. Prosim odpovecte!
Moja baba ma 14 a asi je tehotna:(((
kmdslkfm,chcem sa spytat.je to pravda co si naposledy pisal???velmi ma to zaujima.nie ze by som uz chcel byt otcom ale skratka ci je to pravda.o tomto som este nepocul.pocul som ze az od 15tich rokov.ale kondomy ti este nepredaju priklad:)ak este nemas obciansky.aspon som to tak pocul.diki za odpoved
uz aj v osade mate internet? :o inak super gramatika bracho... ty neplod, ty studuj...
Ludia, nemylte si trestnu zodpovednost, ktora sa znizovala na 14 rokov s tym, ze sexovat sa moze aj nadalej legalne az od 15ky.
Podla mna je tato otazka riadny odrb, chalan caka 6 tyzdnov a potom to zacne riesit? Somarina
to andreaa: tvoja hlasak ma dost pobavila, ale on myslel, kym zavru drogeriu a nie jeho zensku:)
Kazdopadne som na 99 percent presvedceny, ze ide o blby vtip nejakeho decka... A ak to nahodou je pravda, tak dufam, ze skoncis v base a spoluvazni ti budu pravidelne natrhavat rit!!!
to ma zabilo, ze IDEM KUPIT TEST KYM JU ZAVRU:-))) Zlaty moj, teba zavru, nie ju!
Uz v jeden teme som pisal ze tkay zakon nie u nas platny... Admini by ti malid at ban
podla noveho zakona je pohlavny styk povoleny od 14tich rokoch.. takze stihany nebudes...
Sexovat s osobou mladsou ako 15 rokov je trestny cin
Uz ti je tazko nieco radit... aspon vidis ako to dopadne, ked sa deti hraju na dospelych...