Moja baba ma 14 a asi je tehotna:(((

jozo 3

kmdslkfm,chcem sa spytat.je to pravda co si naposledy pisal???velmi ma to zaujima.nie ze by som uz chcel byt otcom ale skratka ci je to pravda.o tomto som este nepocul.pocul som ze az od 15tich rokov.ale kondomy ti este nepredaju priklad:)ak este nemas obciansky.aspon som to tak pocul.diki za odpoved

denisa

Ludia, nemylte si trestnu zodpovednost, ktora sa znizovala na 14 rokov s tym, ze sexovat sa moze aj nadalej legalne az od 15ky.
Podla mna je tato otazka riadny odrb, chalan caka 6 tyzdnov a potom to zacne riesit? Somarina

:)

to andreaa: tvoja hlasak ma dost pobavila, ale on myslel, kym zavru drogeriu a nie jeho zensku:)
Kazdopadne som na 99 percent presvedceny, ze ide o blby vtip nejakeho decka... A ak to nahodou je pravda, tak dufam, ze skoncis v base a spoluvazni ti budu pravidelne natrhavat rit!!!

ginngi

:D deti maju deti, ale podla mna, dalsi vymysel, nejakeho decka... co nevie co so sebou, :D akoze trapas... a uz ked, treba mysliet dopredu.... a nie sexovat.. jak toto one.... a potom, nedostala uz mesiac aj pol kramy, akoze... fuj, !