ahojte mam taky dost velky problem...niekedy len tak z nicoho nic si necitim bud ruku alebo nohu :( zacne sa mi triast a potom z nou nemozem asi tka polhodinu ani pohnut rpeco to je tak?? moze to mat nieco spolocne s tym ze mam nador na mozgu?
Ako by som ich nemal
ahoj ja mám tiež nádor na mozgu a vek 17 rokov to čo sa stráva tebe sa stáva aj mne tak isto mi trpne ruka alebo noha tiež ma nechcú operovať no čo už toje ten život moje číslo je 0902479010 ak sa ti bude dať tak napíš a popíšeme pár sms maj sa fajn slniečko
aj leakri vraveli ze to je z toho ale vraj sa s tym neda nic spravit.. pretoze aj ten nador by sa dal operovat ale je stranse velke riziko ze ostanem ochrnuty :( a to nechcem uz vobec
Kludne to moze byt z toho nadoru na mozgu.Bol si aj na magnetorezonancii??? Ved tam ti predsa museli zistit, z coho to mas....
Rozumiem tomu dobre? Kedy Ti diagnostikovali nador na mozgu? Nerozumiem celkom, preco Ti aspon nenavrhli operaciu na neurochirurgii? Alebo sa to operovat neda? Tazko poradit, ale to co popisujes moze byt z toho, ze nador robi utlak na centra v mozgu, ktore su zodpovedne za citenie a pohyby.
lutujem ta chlapce ale pomcot nedokazem
nie nic :( daco hrozne to je
Pretrpiet? To ti ani lieky nedali na to?
No tak neviem ja nie som lekar a viac ti neporadim... ked si uz vyskusal viacero lekarov tak fakt neviem...
a sksual som viacerych lekarov a vraj si to musim pretrpiet :( ale to sa pretrpiet len tak neda
skusal ale nejako nic nepomaha :(