Dobry den, najblizsie nemozem ist gynekologovi, ale poradte, hrozne ma to svrbi. Este nikdy som to svrbenie nezazila. Ked sa utieram po malej potrebe, tak to bolí tak, akoby som na toaletnom papieri mala nožik a jemne po tom prešla ...
Zrejme mas nejaky zapal....
Najčítanejšie články
5 mýtov o cholesterole, ktorým by ste nemali veriť!
Toto nikto neurobí za vás! Máte svoje zdravie pevne v rukách?
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
Ovocím za lepšou imunitou: Aké exotické druhy v zime nevynechať?
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Využite rekreačný poukaz ešte do konca roka a podporte svoje zdravie!
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Pravidelný sex môže oddialiť nástup menopauzy, tvrdia vedci. Dámy, viete, ako spoznáte, že sa blíži menopauza?
Slovenské hygieničky varujú v novej analýze: Až 70% pacientov s COVID-19 nemalo žiadne príznaky!
John Travolta stratil po synovi aj milovanú manželku, po 2 rokoch prehrala boj s rakovinou prsníka. Dámy, toto v prevencii rakoviny prsníka nepodceňujte!
Imunita pacientov vyliečených z ochorenia COVID-19 časom zmizne, naznačuje nová britská štúdia. Môže to ovplyvniť vývoj vakcíny!
Europoslankyňa Monika Beňová čaká dieťa v 51 rokoch! K 30-ročnému synovi pribudne o pár mesiacov dcérka