neviete nahodou, co je dobre na svrbenie posvy. boli sme sa kupat vcera na kupku a v noci to zacalo dost svrbiet. dakujem!
Svrbenie posvy
diagnoza..mykoza posvy..navstiv gynku,ona ti pomoze
Co tak dobra probioticka zmes, brat pravidelne aspon raz do tyzdna. To zvysi imunitu voci vselicomu, vcitane tychto problemov.
baby a čo ste neni normálne cenestenom natierat spodok? to je to najhoršie čo može byť..
asi rok mam cytologiu 2 pred mesiacom som bola na preventyvke a cytologiu mam 3 jeden gynekolog mi povedal ked som si volala o vysledky ze musim do nemocnice na zakrok a dnes moj gynekolog my dal len lieky do posvy a kontrolu cytologie az v septembry.dozvedela som sa ze 3 uz nieje dobra riesenie mojho gynekologa je spravne?prosim prosim poradte
ja to mám už pekne dávno vždy po preliečeni čipkami na vkladanie a canesten maste ma to prejde ale hneď pri alebo po menzese se to objaví znovu som z toho zúfalá moja lekárka mi predpisala už nekonečne vela liekov a nič
tie cipky Fytofontana su fakt dobre, zaberaju najma preventivne. odporucila mi ich uz davnejsie lekarka a som s nimi spokojna
Z vody to moze byt kadeco, kvasinky, plesne. Urcite zajdi na gynekologiu. Este ma napadla masticka Fungicidin.
Toto som mala presne pred mesiacom z kupka v blave na pasienkoch. a mam to stale aj u lekarky som bola, najprv som si kupila Canesten, NEDOPORUCUJEM, uplne ma to vyzralo a mam tam ranky. skusam repik, masticky od lekary, zatial mi nic nezabera, aj cipky mi dala :((( a nic, na bud.tyzden idem na kotrolu. som zvedava, Odporucam ist hned k lekarke, neliec si to sama
je na to dobry krem Canesten. Dostanes ho kupit v lekarni bez predpisu. Pouzivaj podla navodu a ak to neprejde tak k lekarovi.