Tak prispejem aj ja nejakou otazkou, na ktoru ma zaujima odpoved najma od zien. Dopredu upozornujem, ze sa nejedna o fake temu, ako by mohlo kdekoho tu napadnut ako prve. Takze, z casu na cas sa stava, ze moja priatelka chce odo mna, aby som jej nastavil zadok, aby mi mohla cuchat ku konecniku. Ked som to pocul prvy krat, tak som myslel, ze si zo mna utahuje, ale ked na tom nastojila, tak som privolil. Tvrdi, ze ju velmi vzrusuje pach kombinacie spoteneho zadku po celom dni (pizmo, chlpy, pot) a dokonca ma poziadala, aby som si niekedy neumyl zadok po velkej potrebe, co sa mi zda uz natolko zvrhle, ze som na to nepristupil. Ja mam zase uchylku na jej nozky (chodidla), to sa zdalo divne zase jej, ale to je ina tema. Sme spolu uz dva roky a inak sme celkom normalni, aj ked neviem, ci sme. Baby, stava sa aj vam niektorej, ze chcete cuchat konecnik vasho partnera, ale bojite sa mu to napriklad povedat/navrhnut? Alebo to dokonca aj robite? Nechcem ziadnu radu, len robim taky prieskum a zaujima ma, ci este niekto taky existuje.
Otazka pre zeny! Moju priatelku vzrusuje cuchanie mojho konecniku, je to normalne?
To nie je na 10000% normalne.
Asi má nejaké psie gény, psy si čuchajú rite.
No tu moju zas vzrusuje, ked mi cucha tu cast medzi vajciami a nohou, zevraj citi feromony a tiez nechce, aby som si to umyl. Yiez to nechapem, mne ona spotena smrdi a ja jej voniam. Zeny su fakt divne, ked su do chlapa zamilovane :)
Humusaci ste obaja. Ty stis do umyvadla a ona ti cucha osratu rit. Ste sa nasli. Nemusis nas tu zasobovat humusom zo svojho zivota.