Ako sa práve máte? Napíšte o tom niečo.
Ako sa máte?
50%+
Pilcuk, musíš si to celé premyslieť, že čo chceš, nuž, ono aj vieme, čo chceš, ale treba sa k tomu nejako prepracovať, musíš si zvoliť nejakú stratégiu, myslieť nielen na svoje plusy, ale aj na svoje mínusy, zvoliť si vhodnú potravinu, dajme tomu sóju a potom sa k pozitívnym výsledkom pomaly ale isto preprd pardón prepracovať. Aj tebe prajem, aby si sa k dobrej postave postupne preprd pardón prepracoval:-)
Janko prídem lebo mám aj zajtra dovolenku teším sa :-) budeme učiť aj deti na východe anglicky za malý plat? :-) o mato kakalo o kalo fekalo :-)
Ako sa asi môže mať človek, ktorý má 49 rokov, nikdy nezažil ani jeden jediný bozk či objatie so ženou, má nízky plat, jeho každý deň je ako cez kopirák ?
Divočina, keď už sa dostavíš, čomu sa možno poteším, tak príď prosím ťa pešo. Ja som síce príťažlivý, ale kvôli svojej gravitácii, resp. novo vzniknutému gravitačnému poľu. Ale na kolotoči sa vždy rád povozím, síce ja sedím na jednej strane a všetky ostatné deti na strane druhej, ale na strane druhej je číslo dva, lebo je to druhá strana. Ale ako to bude vyzerať, keď sa pôjdeme na kolotoč povoziť len my dvaja, prosím ťa? Kurnik shopa, kde na to to dievča berie?! Keď prídeš, tak zajtra pozbierame vajíčka v kurník shope, volá sa to odborne kurník-shoping. Môj humor je lacný, ale nie každý má hlavu jak pytel od banánu, že?:-)
dnes je voľno idem spoznávať krásy východu :-)
mam prave neutral zaradeny
mám sa nanič lebo som včera dostala krámy a bolí ma brucho
Mám sa totálne nanič, prázdniny sa chýlia ku koncu a vysoká škola sa blíži a brutálne sa mi tam nechce ísť... Aj celkovo sa nedarí proste...