Prečo mať len jedného partnera,keď sa ponúka dostatok príležitostí v práci,v bare kde kolvek...Hmmm?
Za akych okolnosti by ste boli neverny partnerom?
Miso, uz ta napadlo nieco take ako otvoreny vztah? Vedel by si sa o zenu ktoru lubis delit s inym chlapom? Preco nie? Bol by si prajny a nezistne milujuci, vraj bezpodmienecne, bez majetnickych sklonov.
Nerobim veci poza chrbat a tiez to, co by sa mne nepacilo. Ak sa ale dohodnete, mas cestuvolnu. Ale chlapi take nieco tazko prekusnu, ze by si aj zena mohla uzit inde... to uz neni take lakave, ze?
...kvôli ľudskosti taktnosti a úcte voči sebe a iným
Michal40:
Ak pociťujete túžbu aj pri iných ženách, je to prirodzené. Problémom je to silné nutkanie svoju partnerku podvádzať. Bez ohľadu na to, že je krásna, Vy veľa cestujete a máte "kvalitný" vzťah, je niečo, čo Vás vo vnútri trápi a navonok sa to prejavuje nutkaním podviesť. Od "za akých okolností by ste boli neverny partnerom" sa potrebujete zamerať na to, čo vo svojom vnútri prežívate. Ak tak urobíte (povenujete sa tomu, čo Vás trápi), nutkanie pominie a uvidíte aj váš vzťah v novom svetle - tj. aký je v skutočnosti. Je to pre Vás príležitosť dozrieť.
Aj keď sa rozhodnete ísť cestou podvádzania, tak skôr-či neskôr sa tomu, čo vo svojom vnútri prežívate nevyhnete (a samozrejme je tu vysoká pravdepodobnosť, že tým niekomu ublížite..)
Michal, byt dospely na "papieri", neznena byt dospely vnutorne. Nevyzrety a nevyrovnany jedinec si hlada rozne formy, ako zivit svoje nizke ego. Napriklad ho laka obdiv inych zien a ich zvadzanie. Lebo ho to na chvilu uspokoji a moze si tym dokazovat, ze za nieco stoji. Kedze ide o velmi kratkodobu formu pocitu, musi to urobit znova a znova. Taky clovek si nevazi, ze ma pri sebe milujucu partnerku, lebo nie je schopny logicky zvazovat city. Jeho vnutorne dieta sa dozaduje pozornosti, chce zvadzat, byt ziadany. Naopak, vyzrety jedinec vie co chce. Aj ked vidi zaujem inych zien o seba, je tomu maximalne tak rad, "nehoni" si na tom svoje ego. Taky clovek si vazi partnerku, tesi ho istota, stabilita a respekt vo vztahu. Je zrely vnutorne. Nema preco umelo zvysovat svoje sebavedomie, lebo on ho mal uz davno dostatocne :) Ak napriek milujucej, peknej priatelke, ta laka zaujem inych zien a chces vedome skusit podvadzat, si podla mna typ muza, akeho opisujem na zaciatku vyssie. V tom pripade mam pre teba jednu radu - s partnerkou to ukonci, nezasluzi si podvadzanie. A ty si teda dobijaj ego vdaka zaujmu inych zien. Ale ver, ze pocit stastia ti to veru na dlho neda. Oprav najprv seba, inak budes ublizovat nielen zenam, no najma sebe :)
No ja by som nepodviedla. Je pravda ze clovek si moze vyberat..ale zas urcite by som to nespravila by som sa citila velmi zle.. urcite by som mala z toho vycitky svedomia.. nemohla by som ublizit niekomu komu na mne zalezi...mna by ani nebavilo vyskusat hentoho a tamtoho ked uz by som niekoho mala. Viem ake to je ked clovek ma niekoho velmi rad a celu dobu ho ten druhy podjebava :-D. Ja som potom 2 roky plakala cize nie neurobila by som to urcite. Ked vztah nechces tak ho nemaj a basta. Trt*aj si kde chces a s kym chces :-D
Michal, tomu sa hovorí byť mladý a blbý! Ty si ešte na vzťah nedozrel. Ako by si sa cítil, keby takto uvažovala aj tvoja priateľka? A ako, keby to spravila? Mohla by to skúsiť tiež tajne, žeby si sa nič nedozvedel. Iba RAZ skúsiť iného muža? Karma je zdarma, aj pohlavné choroby... Pravda raz vyjde najavo a ty môžeš stratiť priateľku. Príležitosti tu boli, sú, aj budú. Takýmto "príležitostiam" neodolá len slabý jedinec. Takže smelo do toho! ; )
Čo sa mňa týka, mala som a mám len jediného partnera. Aj on. Sme si navzájom verní a garantujem ti, že tých "príležitosti" z oboch strán bolo toľko, že si ani nevieš predstaviť...
Sú tu zaujímavé príspevky. Nepoznám rutinu,veľa cestujem. Stereotyp nepoznám,priateľka je kreatívna ,múdra,krásna ,láskavá. Aj keď viem,že teraz som za idiota,len to že ženy majú o mňa záujem ma začalo lákať. Prečo to neskúsiť tajne ,že by sa nič nedozvedela. Iba raz skúsiť inú ženu.
Ked mas krasnu a dobru priatelku, tak si ju vaz :)
Michal u teba to bude asi ješitnosť a ego. Jednoducho, ten pocit, že si pre inú dámu neodolateľný, je pre teba viac ako city k partnerke. Inak to ešte nazývam nezrelosť a chvalabohu, som takýchto chlapov nemala.
Si fakt nechutny. Pozerat sa svojej zene do oci a klamat ju, kokos, bez chrbtovej kosti. Dufam, ze jej to niekto povie. Pripadne, ze si aj ona narazi aspon jedneho milenca. Grciam z takychto ludi, ked sa chcete honit, aspon dajte partnerovi slobodu a nenechavajte ho zit v klamstve. Ste uboziaci