boli ste už tajne zamilovaní ale báli ste sa odmietnutia tak ste len ticho trpeli pretože vám ani nič iné nezostávalo ? je to normálne alebo len ja mám problém ?
alebo, vedeli ste že nie ste jeho/jej typ, má okolo seba dosť pekných žien/mužov, vás si sotva všimne pretože ste úplný opak toho ...
čo by ste robili, snažili ste sa o niečo aj napriek tomu že ste vedeli že na to nemáte?
nedá sa zabudnúť, nemyslieť na toho človeka ( pretože to ani nechcem ) a zároveň ten pocit, že s ním nemôžete byť a asi ani nebudete... dá sa s tým niečo urobiť ???
zamilovanost a pocit na zblaznenie
nedá sa zabudnúť, nemyslieť na toho človeka ( pretože to ani nechcem)
no si pod vplyvom oxytocinu, ktory tvoj zamilovany mozog tvori, cize toto si tazko vyhovoris, je to v podstate zavislost v ktorej sa zmietas a viacmenej jasne je asi len to, ze sa ta to bude drzat dovtedy, kym sa toho nepustis.
Je dobre si taktiez ujasnit, co konkretne od tej osoby chces a ci by ta pritahovala aj ked by ti to opatovala. Na to su napriklad dobre aj filmy, pesnicky ci knizky, kde si to cele prezijes a spracujes v ramci svojho altertega to jest hl. hrdinu, ktory sa potyka s cimsi podobnym.
Tak naco sa pytas ci sa mas snazit, ked ta odpisala nielen ona ale aj ty sam/a.
Takze ti ostava len zabijat dalej cas a plakat do vankusa kvoli osobe ktora oteba vobec nestoji. Je to strata casu, ale to ti pisem darmo, nato prides az potom ked ta to uz nebude srat.. mozno za dva dni, horsi pripad roky.
Alebo zacni nahanat ine baby, myslim ze to bude produktivnejsie, rides na ine myslienky..
keby to radšej prešlo ako že by ma to malo držať ešte niekoľko rokov takto
nedokážem nič robiť, ani normálne myslieť
vôbec sa neviem na nic sústrediť
Ahoj. Ja som bola tajné zamilovaná do kolegu asi dva roky. Bolo to na zblaznenie. Ja som mu nedávala žiadne signály a tajne som dúfala že si ma všimne. Až som sa nejak pokúsila sa zmieriť s tým, že to tak ostane. Neskôr si ma začal všímať, zoznámili sme sa a začali sme sa viac spoznávať. Až som sa nakoniec odmilovala :D Zistila som že nieje muž s ktorým by som šla do vzťahu, že sme dosť rozdielne povahy aj keď máme aj dosť spoločného. Síce má fyzicky vždy priťahoval, ale po bližšom spoznani ( nemyslím sex ani intímnosti, len rozhovory) ma to nejak prešlo :D netráp sa, nechaj tomu voľný priebeh, rob veci čo ťa bavia, aby si naňho nemyslel/a. Ono sa to už nejako vyvinie...
bolo to myslené tak že pre tu osobu niesom dostatočne atraktívna/y - fyzicky
a už nejaké tie názory, preferencie a iné tej osoby poznám a viem že čo sa týka výzoru, tak ma dosť odpísala takže...
Bol, ale vedel som ze je uz vydata. Takze som mohol akurat tak hovno..
Nie, nie len ty mas "takyto problem".
To si sa uz pytal/a alebo ako? Ked to neskusis tak nebudes vediet, v tomto pripade si ty sam/a vlastne ten problem. Tak to skus ved co.. svet sa nezruti, presne to sa s tym da urobit.
Ako vies, ze si opakom toho, koho by ta osoba pre seba chcela? Ju az tak dobre poznas, ze vies, co je pre nu to prave?