nenávidím svojich rodičov

Príspevok v téme: nenávidím svojich rodičov
lea024

mám 24 rokov, neviem zohnať stálu robotu preto som nútená stále žiť s nimi. nenávidím ich. nič nesmiem!! nesmiem chodiť von, lebo potrebujú aby som spravila toto, tamto, čo ich len napadne, nesmiem sa stýkať s kamarátmi, lebo sa im nepáčia, už v žiadnom prípade ich pozvať na návštevu, rodičia potrebujú predsa kľud, nemôžem ísť ja na návštevu, lebo zase budú niečo potrebovať, že na nich nemyslím!! preto ma všetci kamaráti postupne poopúšťali. vždy všetko pekné pokazia, trpím depresiami a keď mám konečne lepší deň, musia to pokaziť. za všetko zlé môžem vždy len ja! vždy som len ja najhoršia! už nevládzem... ani porozprávať sa s nimi o tom sa nedá, lebo mňa nikdy nepočúvajú, pre nich som len zasraté decko! neviem čo mám robiť...

lea024

pán Marián... ja rodičom doma pomáham, vždy, bez zbytočných rečí...po večeroch som sa nikdy neflákala...kamarátky si vyberám, sú to slušné, milé dievčatá, dávnejšie keď som mala povolené návštevy, kamarátka ktorá ku mne chodila vždy mojim rodičom doniesla vlastnoručne napečené koláčiky... čím sú starší tým im všetko vadí... ja mám ťažké depresie, ako som spomínala, liečila som sa pár rokov aj na psychiatrii... kontakt s ľuďmi mi pomáhal... kvôli rodičom ktorí mi zakazujú sa vôbec s niekým stretávať sa to zhoršilo... naposledy som bola v kontakte s niekm iným ako rodičmi, pred mesiacom s pani na úrade práce a to sa ma už hneď pýtali kao dlho tam budem!! rýchlo domov!! otec je doma, rád pije... myslím že ani tú robotu si neájdem, lebo to by som musela vyjsť z domu a kto bude riadiť, variť a čo aj viem čo!! tak mi povedzte čo je toto za život

Marian Jakubcik

Ja sa volam Marian nie Martin naucte sa citat!!
Akeho otroka prosim vas? Ved dieta musi doma pomahat a hlavne sa nema co po veceroch flakat s pofidernymi kamaratmi a uz vobec si ich nema co vodit domov!! Rodicia si potrebuju po praci aj oddychnut a nie pocuvat tie pubertalne reci svojej nepodarenej dcerky a jej primitivnych kamaratov.

Marian Jakubcik

Su to tvoji rodicia a aj keby sa neviem ako spravali ty mas drzat hubu a posluchat ich!!!! Keby som bol tvoj otec a zistil by som ze pises tieto sprostosti po internete zrala by si cely tyzden len suchy chlieb a dostala maximalne deco vody na den!! Potom by si sa naucila co je to vazit si rodicov!!

Lollka

Ja som mala podobnych rodicov a tiez som nemohla v rannej dospelosti odist, hoci som mala robotu ale zarabala som tak malo, zeby mi to nestacilo ani na najlacnejsi najom. Aj ked matke som prispievala na najom polovicou platu (vtedy som zarabala 4100 v cistom + stravne listky a 2000 som jej davala. Nakricat som nemohla, uz v detstve ma naucili ze pokial sa akokolvek vzpieram dostanem bitku, niekedy aj dost brutalnu. A tiez matka ma pri konflikte vyhadzovala z domu, ze to je jej byt a bud budem posluchat alebo mam vypadnut. Prvy krat ma vyhodila z domu ked som mala 14 za to ze som si neupratala izbu. Tak skuste vyjst s takymito rodicmi, ako. Tebe radim, chod niekam do zahranicia, ja som tiez bola. Aj ked nevies dokonale rec, vela ludi tam robi co rec nevie, to sa tam naucis. Zarobis si, zdokonalis sa v reci a budes mat pokoj. Mozes skusit aj aupair ale kludne aj normalne zamestnanie, najdes si spolocne byvanie s krajanmi a ti ti aj pomozu v zaciatkoch.

dobreuz

Tak ja by som tiež nenávidel takých rodičov, moja matka od tohto nemá až tak ďaleko, ale vie, že keby mi zakazovala chodiť von tak by počula moje hlasivky :D Treba si dupnúť a povedať svoj názor a aj sa im povyhrážať, veď si to zaslúžia za svoje správanie. Inak mám 19.