mám 14 a môj vysnívaný 15 - vzťah

Zuzazuza

S tehotnými školáčkami sa v svojej ambulancii bežne stretáva aj tento gynekológ. Peter Stanko tvrdí, že organizmus príliš mladých žien ešte nie je na takúto záťaž pripravený. Napríklad maternica ukončí svoj vývoj až v 17. roku života. "Tam to narobí poriadnu paseku, tu príde doslova k hormonálnemu rozvratu. Negatívne vplýva aj na vývoj žliaz s vnútorným vylučovaním," hovorí gynekológ.

To, ze sa ludia dozivali 50, asi nebol nahoda ;)

miriarka

och tieto detske lasky :) naznacoval a mozno ani nie tazko povedat, no v tvojom veku by som si z toho este tazku hlavu nerobila

sdasdad

Pilcuk má pravdu, kedysi sa naozaj rodilo v 13-15 rokoch a bolo to normálne lebo ľudia sa dožili tak so štastím 50tky. To je len dnešný trend až neskôr, hlavne z toho dôvodu že do toho tlačí spoločnosť nič iné :)

A je to úplne normálne riešiť v 14 15 vzťah :D však to sú tie detské lásky, za to že vy ste museli len doma sa hrať s hračkami neznamená že ostatný to nezažili ... to aj ja som mal takéto detské lásky v 12-16 rokoch :D

Zuzazuza

V 13 ci 14 telo prisposobene na porod, Pilcuk? Aj si si precital, kolko rodiacich deti zomiera preto, lebo ich telo "uz je pripravene na porod"? Ze dievca dostane menstruaciu, znamena, ze je schopne otehotniet, nie, ze ma otehotniet alebo ze ma vhodny vek na tehotenstvo a porod. Ty sa radsej nemnoz, lebo ak nainfikujes svojim pohladom ma svet novu generaciu, bude sa to sirit dalej.

dobreuz

Je to zvrátené rodiť v 13tich!!!! Veď v 13 tich ešte ani nie je plne vyvinutá, v neskoršom veku môže mať vážne problémy kvôli tak skorému pôrodu. A čo že v niektorých krajinách rodia už v 13tich? Lebo sú to zaostalé krajiny a keď 50 ročný chlap sexuje s 13 ročnou tomu sa vraví pedofília. Deti na základnej nemajú čo myslieť na vzťahy krucinál!!! Tak nech sa hrajú s legom a sportujú, veď mi je do plaču keď vidím totých smradov malých aké sú drevené, veď vôbec žiadnu kondíciu nemajú, hlavne že na sex myslia. Zregenerované hlavy.

poradim38

Pilcuk, nepotrebujem k mojmu komentaru tvoju odozvu, mne to pride chore a zvratene...... nech sa paci ty si najdi aj 13 rocnu, len aby si z toho potom nemal problemy... len tolko

Pilcuk

poradim38, nič nie je choré na vzťahu v 12-tich či 14-tich rokoch. A to píšem napriek tomu, že ja som také šťastie čo sa vzťahov týka nemal a nemám doteraz. Kedysi bežne 13 či 14-ročné dievčatá rodili a v niektorých štátoch aj rodia. Ći sa to niekomu zdá zvláštne alebo nie, telo ženy je v 13-tich či 14-tich už prispôsobené na pôrod a na tom sa nič nezmení ani ked bude moderné rodiť v 50-tke...

dobreuz

Poradim38 - vidíte to, zvrátená doba toto, normálne som hrdý, že som sa stihol narodiť do roku 2000 a že nie som ako táto psychicky narušená generácia, ktorá je z internetu už prefetovaná.