Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nulovy kontakt po rozchode..pokazil som to?

Príspevok v téme: Nulovy kontakt po rozchode..pokazil som to?
empire

Zdravim...pred vyse dvoma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka potom co som sa zacal vyhrazat ze si ublizim...pisali sme si este cca 9 dni po rozchode, vzdy mi odpisala...ziadne hadky, vycitanie, urazky....zmieril som sa s tym, ze je koniec lebo som s nou proste nepohol, aj ked som ju prosil o sancu..naposledy sme pisali pred tyzdnom v stredu ale rozhodol som sa aplikovat nulovy kontakt...zatial sa mi to dari dodrziavat, aj ked niekedy mam silne nutkanie napisat ale odolam...vcera sme sa nahodou stretli ked cakala na odvoz do prace a ja som vencil psa, prehodili sme par slov a rozlucili sme sa, bola mila a usmievala sa, ziadne emocie som nedaval najavo...mimochodom byva hned vedla vo vchode :D teraz vecer sme sa vsak opat stretli, ked ona prisla prace a ja som opat vencil :D vystupila z auta, vsimla si ma, tak pockala a isiel som za nou , kecali sme asi tak 10 minut, porozpravala mi co ma nove a rovnako aj ja:D potom som vsak asi spravil chybu, ale premohlo ma to, tak som sa jej zacal hrat s vlasmi :D...nevadilo jej to a tak som ju pomaly isiel odprevadit ku vchodu, tam som sa opat neovladol a dal jej pusu na lice a povedal ze ju lubim ...spravil som to asi 3krat...nijak sa tomu nebranila ani nic..jej odpoved bola "ja viem zlato" a nakoniec sme sa rozlucili ...teraz mam vsak vycitky, ze som mal ostat kludny a neprejavovat emocie...nulovy kontakt co sa tyka komunikacie na fb alebo sms som vsak neporusil a pokracujem v tom, ze jej nebudem vobec pisat urcitu dobu...neviem ci mam sancu ziskat ju spat a uprimne citim sa este viac nanic, ...najlepsie by bolo keby som ju dneska nestretol vobec lebo neviem nacom som

empire

Hej so susedou som si zacal :D 6 rokov byvala vedla mna a ani som o tom nevedel :D preco sme sa rozisli ? Cca 2 tyzdne dozadu v nedelu som sa zacal vyhrazat lebo som mal pocit ze ma ignoruje, ked sme boli u nej na byte a vtedy mi hned povedala koniec...doniesol som jej aj kyticu ruzi po tyzdni od rozchodu ale nepohol som s nou, bola rozhodnuta...malokedy sme sa hadali pocas 7 mesiacov co sme boli spolu...nikdy som nemal pocit, ze je pri mne nestastna a vsetok volny cas po praci sme travili spolu..klapalo nam po osobnej a aj intimnej stranke...sama mi povedala, ze nam bolo spolu krasne ale stalo sa to co sa stalo a jej sa to nepacilo a boji sa, ze by sa to mohlo zopakovat...neviem ci nieco ku mne stale citi ale ja k nej urcite ano...prezil som uz par rozchodov ale tento ma boli najviac aj ked paradoxne tento vztah bol najkratsi...velmi si, zelam aby sme sa dali dokopy ale samozrejme pokial by to malo byt z lutosti, tak to nechcem...2 roky predtym bola sama a aj ja som mal co robit aby som si ziskal jej srdce...lebo jej vadil vekovy rozdiel, ktory je 7 rokov a spociatku ma odmietla ale potom dala tomu sancuu...nikdy som nebol s niekym tak stastny ako s nou....milujem ju velmi

Angelika3

A prečo sa s tebou vlastne rozišla? Zdá sa, že má k tebe stále kladný vzťah, ale pravdepodobne ťa začala vnímať iba ako kamaráta. Zrejme si vo vzťahu ťahal za kratší koniec. Aj keď by ti možno ešte dala šancu, chcel by si byť v takom vzťahu, kde nikdy nevieš či ťa znova nenechá? Načo si sa tak ponížil, že si jej dal najavo, že by si sa kvôli nej zabil? Podľa mňa. je to dosť blbé, že bývate takmer vedľa seba, ťažšie sa ti bude zabúdať, ale určite by si si mal radšej nájsť niekoho, kto si ťa bude vážiť a bude po tebe aj telesne túžiť. Tej tvojej bývalej je to zrejme šumafuk, či sa jej dotýkaš alebo nie a nič zvláštne to s ňou nerobí, zrejme jej tvoj záujem už iba lichotí ako žene.

Lollka

Ci mas sancu ti tu nebude vediet nikto povedat ale tak mozes skusit. Ze jej nepises je podla mna dobre, aby sa necitila bombardovana a pod tlakom, v tom pokracuj. Ze si sa posledne neudrzal by nemalo az tak vadit, vie ze k nej nieco citis ale zaroven na nu netlacis. Kym si sam pracuj hlavne na sebe lebo vyhrazanie sa vo vztahu je zle a toto co si robil je citove vydieranie. To je vzdy zabijak vztahu. Citaj psychologicke knihy, knihy o vztahoch a pracuj na sebe.