chalani kolko minut ste vydrzali (prvy sex) ? dievcata (vasi neskuseni frajeri ) kolko minut vydrzali?
prvy SEX
Ano, v tomto som to možno "vyhral", ale to ma nezbavuje toho nepríjemného pocitu z toho, že som ešte nemal vzťah, bozk a tak dalej. Som si vedomý aj toho, že ženy idú len po peniazoch, teda nedokážu mať úprimne rady muža ale len tie peniaze. Taktiež idú aj po kráse, aby popri tom, ako budú partnera ošklbávať o prachy, mohli ulahodiť svojim sexuálnym chúťkam. Zväčša to nie je jeden a ten istý muž, tak to riešia neverou. Potom, ked sa ženy muža "nažerú" a nájdu si nový živý bankomat, príčinia sa o rozpad vzťahu, manželstva. Napriek tomu by som chcel aj ja vyskúšať bozk, aké je to byť vo vzťahu atd...
Pilcuk - o nič si neprišiel, buď rád, tak užívaj života, koníčky, výlety, sloboda, kľud a pokoj. Si predstav, že by si teraz mal doma 50 ročnú bio ochechuľu, rozmaznané iPhone deti - čierne diery na peniaze rodičov. Pilcuk, ty si to vyhral:) Ber to z tej pozitívnej strany.
Kto je to ten Pilcuk? Vsade len vidim ze vyplakava, by ma zaujimalo co sa mu take v zivote udialo ze nezazil este ani bozk
Pilcuk,
ale za to si môžeš sám!
Tak tu nevyplakávaj a hor sa hľadať! Ale najprv si ujasni, čo vlastne chceš. Minule si sa skoro zosypal keď si mal ísť so ženou na rande. Ty vlastne nevieš čo chceš, však? A ak si chceš naozaj niekoho nájsť, skús svoju vekovú kategóriu. Veľa šťastia.
Ja zatiaľ 0 sekund, nakoľko za 49 rokov môjho života som nezažil ani bozk, vzťah, vôbec nič.
Neviem kolko som vydrzal ale viem, ze som sa nevedel trafit do diery :D