ahojte mam taky jeden problem,mam piercing v pupku uz asi 2 tyzdne a stale mi velmi hnisa pupok...je to cim dalej horsie...vobec sa mi to nehoji... piercer mi odporucil cistit si to kazde 2 dni antibakt. mydlom zriedenym s vodou a asi 2x za den lekarskym olyvovym olejom...ale vobec nic mi nepomaha...kamoska ma uz asi 4 mesiace piercing v pupku a cisti si to presne s tym istym co aj ja ale jej to tjez vobec nepomaha...stale jej to hnisa...prosim poradte mi nejaku dobru masticku abo gel abo vodicku cim by som si to mohla ete cistit a co fakt zabera...thanks
Cim si cistit piercing v pupku?
alkohol urite nato nepouzivaj
teraz som si kupila 60% ALKOHOL no dufam ze mi to pomoze ...
Preboha!!! Nikdy si to nečistite vodou po holení ako tu niektorá baba spomenula!! Ja mám piercing už asi 3 týždne a zo začiatku my to nehnisalo..ani to nebolo červené.. teraz mi to poriadne hnisá,mám zapálené obidvoje dierky a to len preto že som si to začala čistiť tým peroxidom 1%.. keď som si to čistila slanou vodou ani mi to tak nehnisalo.. a ani som nemala začervenanú spodnú dierku iba vrchnú..takže vážne každý musí sám zistiť čo mu pomáha.. mojej kamarátke pomohol moc framykoin mastička a takisto slaná voda.. a niečo ako mydlo alebo niečo si tam prosím vás nedávajte! Niečo tam chytíte a už sa toho nezbavíte! A zbytočne si piercng nevyberajte.. len trochu sním mrvte hore a dolu aby vám neprirástol :) nejaké otázky napíšte :)
Slaná voda alebo borova voda. Hlavne nič s obsahom alkoholu !
ja by som nevahala ani chvilu, dala by som si ho zas, som velmi spokojna
Mne v salone odporucili dvakrat denne si cistit piercing slanou vodou,na liter vlaznej vody polievkova lyzica soli.. Ani antibakterialne mydlo neodporucali.. Ked som nemala morsku sol k dispozicii, cistila som si to PROTEXOM, antibakterialnym mydlom, a v pohode..Aj tak, mam pocit, ze ta slana voda je najlepsia, preto by nemal problem ist s piercingom aj k moru, tam sa vam isto skor zahoji.Mozno sa vam zda, ze to musi stipat, ale nestipe.Ja mam piercing jedenasty den, este je to troska cervene, ale pekne pomalicky sa to hoji. Davajte pozor, aby ste si to nechytali spinavymi rukami, a nehybte s tym, ked nemusite. Coskoro sa vam to zahoji, nestresujte sa tolko okolo toho a staci, ked si to vycistite dvakrat denne. To je vsetko.
Ahojte...piers mám už asi pol roka a stále mi robí nejaké problémy už neviem čo s ním...potrebujem vedieť či je ešte okrem týchto spôsobov ošetrovania aj iný a či vadí keď tam nemám klasický piercing do pupku ale do jazyka lebo pôvodný som stratila a ešte som si nestihla kúpiť nový a zdá sa mi že sa že koža medzi hornou a spodnou guličkou sa mi stále zmenšuje ako keby mi mal za chvílu odpadnúť:( čo s tým? a je na to tanín dobrý? poraďte prosím
Ja len či ostavaju po piercingu v pupku jazvy? Suuurne prosim nepiste mi PR na azet dakujeeeeem ste zlatí ;)
ahojte..mám piercing v pupku ešte len 5 dní...zo začiatku ma to bolelo a mala som to troška červená...čistila som si to s roztokom vody a soli...pomáhalo mi to len potom som začala s alpou..a spravila som blbosť..lebo mi to začalo hnisať...nakoniec som čistila uš len s tým roztokom a všetko je ok :) mám to ešte trošku červené aa mám tam aj hnis ale pomaly to mizne..;)