Založila som túto tému lebo už tretí partner mi urobil to isté. Za mojím chrbtom ma klamal a podvádzal s inou. Prečo vy muži musíte stále si niečo dokazovať a klamať svoje partnerky a neviete milovať len jednú? Prečo si na social. sieťach musíte zakladať falošné profily a flirtovať a zvádzať iné ženy? Prečo máte partnerku a za jej chrbtom si dohadujete rande s inou? Tvárite sa že mate kopu práce, že idete na pracovnú cestu a pritom si idete na tajne rande s nejakou ženskou z pokecu, zoznamiek, či iných social. forach? Prečo? Prečo ste tak zakomplexovaní že si musíte dokazovať svoju prítažlivosť tým že na social. sieťach balíte kopu iných žien? A doma máte priateľku, manželku či dokonca deti? Prečo ste také sprosté svine????
To už neexistuje muž ktorí by si na internete nepotreboval dokazovať že vie baliť cudzie ženské?
Prečo muži tak často klamú a nevedia byť verní?
Lebo internet je
ako ohen, dobry sluha ale zly pan....niekto by povedal...
Internet je nastroj diabla ako televizia.... zvadza muzov na neveru a na hriech a zeny zlom posadnute tych muzov zvadzaju...
A pozerala si sa na tie socialne siete a do novin, casopisov,TV a inych medii, kolko sa tam predvadza zien a kolko muzov? Lepsia otazka je preco sa tolko zien snazi putat pozornost inych muzov, ked uz maju svojich partnerov. Teplom to asi nebude, ze sa vsade co najviac vyzliekaju a odhaluju.
Koľko je mužov nevernych toľko je žien nevernych.Takze je to na rovnakej úrovni.A pretože muži vedia oblbovat ľahko dostanú ženu .A potom sú také ženy čo sa ponúkajú radi a muži neváhajú.Ale nie všetci muži sú rovnaký.Mozna by mal každý chlap poznať niečo ako desatoro cnosti byť správnym mužom.
docertasvami, asi ti napíšem prekvapivú novinku o vás ženach...Ale aj tie obyčajné, priemerné ženy idú po peniazoch, po kráse, po tom a po tamtom, čo musí podľa nich muž splňať. Takže prečo by mali muži prednostne ísť po škaredších, podpriemerných ženách, ked aj tak ste všetky rovnaké ? Odpovieš mi na túto otázku ?
Hahaha444_ čakám už dosť dlho a donekonečna sa mi čakať nechce a myslím si že "pečené holuby mi do huby padať nezačnú keď ja sama nevyvinie žiadnu iniciatívu" či hej?
Matyo_ s neatraktivnými mužmi nedokážem randiť a zase ide o to že keby ma neklamali sladkými rečami a obkecávaním že som ich najkrajšia, vyvolená, že miluje len mňa, že len so mnou chce tráviť čas, a pod.
Gladiator55555_ odpoviem ti len na poslednú otázku lebo tie prvé sú mne cudzie a nesprávam sa tak ako v nich uvádzaš, takže na tu poslednú otázku len toľko, nieste to vy muži ktorí nám ženám kladú na dôraz že len atraktívne ženy vás priťahujú? NIeste to vy, ktorí kladú dôraz na vzhľad, krásu tela? Nieste to vy, ktorí záleží na veľkosti pŕs, zadku, dlžke nôh, postave, veľkosti pier, očí, farbe a dlžke vlasov? Nieste to vy ktoré letia len za takými a tie obačajné bežne ženy prehliadavajú lebo vás prave zaujala tá štíhla vysoká blondína na podpatkoch v minišatách a prsiami trojky? NIeste to vy ktorí slintáte ako také psy pri pohľade na mäso?
To isté sa dá povedať aj o vás ženách:
- Prečo ste také vypočítavé?
- Prečo svojich mužov opúšťate kvôli niekomu "lepšiemu"?
- Prečo keď sa pre vás muž snaží urobiť prvé posledné tak ho len využijete a odkopnete?
- Prečo ste také zakomplexované svine ktoré si musia dokazovať svoju príťažlivosť naháňaním iných chlapov?
-Prečo vám toľko záleží na vzhľade a na peniazoch?
Problém je v tebe, že si vyberáš vždy rovnaké typy mužov. Dobrých a verných je plno, ale pre teba asi nie sú atraktívni...
S kým si taký si :-) nezačni chodiť s každým de*ilom ktorého stretneš ale si počkaj na niekoho kto za to stojí